Hier-en-Nu-vakantie

Dit jaar is het ook mogelijk om een MiniVakantie in het hoogseizoen te boeken. In de zomer, als de zon schijnt en u spontaan zin krijgt om een paar dagen een vakantiehuis te huren en te genieten van het strand, de zee en de natuur, hebben wij het ideale vakantiehuis voor u. Als u spontaan op vakantie kunt, boek dan een hier-en-nu-vakantie en geniet van de zomer.

Hier-en-Nu-vakantie

Zomervakantie in het prachtige Denemarken

Als u verzekerd wilt zijn van mooi weer en op korte termijn een paar dagen vakantie kunt regelen, kunt u dit jaar ook spontaan een vakantie boeken. Als u een paar dagen vrij kunt nemen, kunt u uzelf en uw gezin verrassen, een geschikt vakantiehuis vinden en gewoon lekker op vakantie gaan op het moment dat u dat uitkomt.

Her-og-Nu-ferie i sommerhus på terassen

Ons aanbod aan vakantiehuizen

Bij ons vindt u vele verschillende vakantiehuizen in alle prijsklassen. Als u uzelf iets bijzonders gunt, kunt u met een beetje geluk in het hoogseizoen een vakantiehuis met een zwembad vinden, of een huis met een bubbelbad en sauna, waar u heerlijk kunt ontspannen, een exclusief vakantiehuis of een huis direct aan zee. Als u maar een paar dagen vakantie heeft, is het fijn om te overnachten in een vakantiehuis dat aan al uw wensen voldoet. 

Her-og-Nu-ferie i sommerhus

Populaire vakantiebestemmingen voor uw Hier-en-Nu-vakantie

Veel mensen die op korte termijn een vakantie boeken, geven de voorkeur aan een vakantiehuis dat niet te ver van huis is. U kunt in heel Denemarken een Hier-en-Nu-vakantie boeken, omdat in alle vakantieregio’s in het land huizen zijn aangemeld voor een Hier-en-Nu-vakantie. De populairste vakantiebestemmingen bevinden zich aan de westkust van Jutland, maar we hebben heerlijke vakantiebestemmingen in heel Denemarken. Ga bijvoorbeeld eens naar Skagen, waar u kunt zien hoe het Kattegat en Skagerrak samenkomen. Of huur een vakantiehuis aan de oostkust van Jutland, waar het wat rustiger is dan aan de westkust, en waar u uw kinderen in de ondiepe golven kunt laten spelen terwijl u heerlijk een boek zit te lezen en tot rust komt. Ook de Fuunse archipel heeft zijn charme, of bijvoorbeeld een heerlijke vakantiebestemming als Gilleleje of Hornbæk op Seeland. Er zijn heel veel mogelijkheden. Waar in Denemarken u ook uw vakantie wilt doorbrengen, wij hebben het ideale vakantiehuis voor u.

Een Hier-en-Nu-vakantie boeken

U kunt een Hier-en-Nu-vakantie boeken vanaf de zondag van de week waarin u wilt vertrekken. Een hier-en-nu-vakantie kan geboekt worden van de zondag in week 28 tot de zaterdag in week 33. U kunt op elke dag van de week aankomen, maar het is niet mogelijk om een hier-en-nu-vakantie over een weekend heen te boeken, tenzij de vertrekdag de daaropvolgende zaterdag is. Dat wil zeggen dat u een Hier-en-Nu-vakantie over een weekend heen kunt boeken als u de hele daaropvolgende week tot aan de zaterdag blijft. Een Hier-en-Nu-vakantie kan binnen een week, dus vanaf de zondag, voor 3-6 dagen worden geboekt.

Als u spontaan besluit een hier-en-nu-vakantie te boeken tussen week 28 en 33, kunt u ons bellen of een e-mail sturen. Wij helpen u graag met het vinden van het ideale vakantiehuis en doen alles om u een fijne vakantie te bezorgen.

Aanbiedingen

Last Minute

Bespaar met Last Minute tot 40% op een vakantie in een vakantiehuis

Minivakantie

Boek een weekendverblijf om tot rust te komen en weer helemaal op te laden.

Spaar-Vakantie

U krijgt een grote korting als u een Spaar-Vakantie boekt. Een Spaar-Vakantie duurt minimaal 14 dagen. 

Tweepersoonskorting

Bespaar tot 20 procent met een tweepersoonskorting

 

Hier-en-Nu-vakantie

Als u spontaan op vakantie kunt, boek dan een hier-en-nu-vakantie en geniet van de zomer.