Minivakantie

De meeste mensen hebben een druk dagelijks leven waardoor ze af en toe behoefte hebben aan de nodige ontspanning. Boek een weekendverblijf om tot rust te komen en weer helemaal op te laden.

Minivakantie

Minivakantie - kort maar krachtig

Een minivakantie is de ideale gelegenheid om even te genieten van elkaar en te ontspannen in een mooie omgeving. Neem een welverdiende break in een van onze vakantiehuizen en geniet van het jaargetijde en elkaar. Een Minivakantie in een van onze luxe vakantiehuizen is een en al verwennerij. Breng bijv. een paar dagen door aan zee, in een vakantiehuis met een bubbelbad en sauna. Of boek een minivakantie in een vakantiehuis met zwembad, wat bijzonder populair is onder gezinnen met kinderen. Een zwembad zorgt voor dagelijkse beweging, maar geeft ook veel plezier en activiteit voor de kinderen.

Miniferie i sommerhus


Een weekendverblijf is een kleine vakantie

Een weekendverblijf biedt je de gelegenheid om er even tussenuit te gaan en kennis te maken met Denemarken, zonder dat een uitgebreide vakantieplanning nodig is. Of boek bijv. een weekendverblijf als je ergens in Denemarken een evenement wilt bijwonen. Dan hoef je niet in te zitten over de lange reis naar huis, maar kun je heerlijk overnachten in het vakantiehuis. De volgende dag kun je lekker uitslapen en rustig beginnen aan de terugreis.

Een minivakantie kan een weekendverblijf zijn met 2-3 overnachtingen, zodat je heerlijk kunt ontspannen, een goed boek kunt lezen en de omgeving kunt verkennen. Hierbij is het goed om te weten dat de prijs voor twee of drie overnachtingen vaak gelijk is. Als je maar twee overnachtingen nodig hebt, kun je daarom net zo goed drie boeken, zodat je niet snel weer hoeft te vertrekken uit het vakantiehuis. Je kunt de tijd nemen en rustig op je eigen moment de terugreis aanvangen.

Voor een minivakantie kun je tot 5 dagen boeken. Reserveer dus een paar dagen in je agenda, zonder dat dit ten koste gaat van je werk en andere verplichtingen.

Boek een minivakantie

Verras je wederhelft met een minivakantie in een vakantiehuis. Overal in Denemarken kun je een minivakantie in een vakantiehuis of -appartement boeken. Als je een kort weekendverblijf van 2-3 overnachtingen in een vakantiehuis wilt boeken, is het handig om een vakantiehuis te huren dat niet te ver weg ligt, zodat je niet al te veel tijd kwijt bent aan de reis.

Gebruik het zoekveld en bepaal waar je naartoe wilt en wat de minivakantie mag kosten. Je kunt de minivakantie helemaal aanpassen aan je vakantiebudget. Geef je wensen voor het vakantiehuis aan in het zoekveld en kies het aantal dagen en de periode die passen bij je portemonnee. Bekijk daarna de vakantiehuizen die aan je eisen voldoen en kies je favoriete vakantiehuis voor de minivakantie.

Boek op tijd

Je bent verzekerd van het ideale vakantiehuis voor je minivakantie door op tijd te boeken. Hoe eerder je boekt, hoe meer tijd je hebt om je erop te verheugen. Maar let op, sommige vakantiehuizen worden pas 28 dagen vóór de aanvangsdatum te huur aangeboden.

Aanbiedingen

Last Minute

Bespaar met Last Minute tot 40% op een vakantie in een vakantiehuis

Minivakantie

Boek een weekendverblijf om tot rust te komen en weer helemaal op te laden.

Spaar-Vakantie

U krijgt een grote korting als u een Spaar-Vakantie boekt. Een Spaar-Vakantie duurt minimaal 14 dagen. 

Tweepersoonskorting

Bespaar tot 20 procent met een tweepersoonskorting

 

Hier-en-Nu-vakantie

Als u spontaan op vakantie kunt, boek dan een hier-en-nu-vakantie en geniet van de zomer.