Last Minute in een vakantiehuis

Bespaar met Last Minute tot 40% op een vakantie in een vakantiehuis

Last Minute in een vakantiehuis
Last Minute vakantiehuisen

Bespaar met Last Minute tot 40% op een vakantie in een vakantiehuis

U kunt tot 40% besparen door een vakantiehuis met een Last Minute aanbieding te boeken! Het weer in Denemarken is soms moeilijk te voorspellen, maar als de zomer een beetje meewerkt, zult u niet snel een betere plek vinden om uw vakantie door te brengen. Daarom is het soms lastig om ruim van tevoren een keuze te maken. Een Last Minute aanbieding heeft als voordeel dat u al weet wat voor weer het is voordat u een beslissing neemt - en dat u tegelijkertijd veel geld kunt besparen op uw vakantie in een vakantiehuis.

Als u gebruikmaakt van een Last Minute aanbieding, vindt u altijd mooie vakantiehuizen met kortingen tot 40%. Zo kunt u een zeer voordelige vakantie boeken in een vakantiehuis dat over meer faciliteiten beschikt of een betere ligging heeft dan een vakantiehuis van hetzelfde prijsniveau zonder Last Minute korting. Want alle huistypes, van kleine, gezellige en klassieke vakantiehuizen tot grote vakantiehuizen met zwembad en bubbelbad, komen in aanmerking voor een Last Minute korting.

Last minute, strandudsigt

Alle voordelen voor minder geld - dat is Last Minute

We plannen niet van tevoren op welke vakantiehuizen een Last Minute korting wordt gegeven - daarin zijn we net zo spontaan als u, als u een Last Minute boekt. Een vakantiehuis komt meestal in aanmerking voor een Last Minute korting als het geannuleerd is of om een of andere reden een week niet is verhuurd. Daarbij willen we benadrukken dat er uitsluitend wordt bespaard op de prijs. U bent nog steeds op dezelfde manier verzekerd als bij een vakantiehuis zonder Last Minute korting, en de service is ook van hetzelfde niveau.

Dankzij ons uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen kunnen we het hele jaar door aantrekkelijke vakantiehuizen op alle populaire bestemmingen in Denemarken bieden. Maar wacht niet te lang met boeken, want er is veel belangstelling voor mooie vakantiehuizen die met een Last Minute korting tot 40% worden aangeboden.

Klitmoeller strand og klitter

Spontaniteit en vrijheid met Last Minute

We kunnen helaas niet garanderen dat bepaalde vakantiehuizen of bestemmingen in de aanbieding komen. Dus als u bijv. een vakantiehuis met bubbelbad wilt huren in de buurt van Blåvand, adviseren wij u niet te wachten tot er een goede Last Minute aanbieding voorbijkomt. Maar als u spontaan bent en nieuwsgierig naar andere gebieden in Denemarken, kunt u uw voordeel doen met een van onze vele Last Minute aanbiedingen. Het hangt dus van uw vakantiewensen af of u bereid bent de gok te nemen en te wachten op een mooie Last Minute aanbieding of dat u uw gewenste vakantiehuis ruim van tevoren boekt.

Het voordeel van een Last Minute korting is duidelijk: u bespaart maar liefst tot 40% op de gebruikelijke huurprijs. Maar het kan ook een voordeel zijn om spontaan op vakantie te gaan naar een mooie bestemming in Denemarken. Misschien is dat net het zetje dat u nodig heeft om een vakantie te boeken in een ander gebied dan u gewend bent. Verder is het fijn om te kunnen besluiten dat je binnenkort ergens in Denemarken een fijne vakantie gaat beleven. Zo kunt u op korte termijn even ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven zonder al te veel te hoeven plannen. U zit binnen no time in een fijn vakantiehuis om te ontspannen en te genieten van een welverdiende vakantie.

Bovense strand

Last Minute vakantie voor iedereen

Niet alleen uw kinderen zullen genieten van de gezelligheid tijdens de vakantie. Ook uw trouwe viervoeter zal het heerlijk vinden om mee te gaan op vakantie naar Denemarken. We beschikken over een groot aantal vakantiehuizen waar uw hond of honden van harte welkom zijn. Uw hond kan dan lekker overal rondsnuffelen en samen met de overige gezinsleden in de blauwe golven springen.

Bovendien is het voor uw kinderen en hond ook fijn dat het niet zo ver reizen is naar uw vakantiehuis in Denemarken!

Aanbiedingen

Last Minute

Bespaar met Last Minute tot 40% op een vakantie in een vakantiehuis

Minivakantie

Boek een weekendverblijf om tot rust te komen en weer helemaal op te laden.

Spaar-Vakantie

U krijgt een grote korting als u een Spaar-Vakantie boekt. Een Spaar-Vakantie duurt minimaal 14 dagen. 

Tweepersoonskorting

Bespaar tot 20 procent met een tweepersoonskorting

 

Hier-en-Nu-vakantie

Als u spontaan op vakantie kunt, boek dan een hier-en-nu-vakantie en geniet van de zomer.

Bespaar tot 20% - Boek uiterlijk 2 juni

Tot 20% korting in mei - juni - juli - augustus
Boek nu uw zomervakantie en bespaar tot 20% in mei - juni - juli - augustus. Week 29-31 zijn uitgesloten. Boek uiterlijk 2 juni.