Kortingen tot 40% - boek nu je vakantiehuis

Vakantiehuis huren in Denemarken en geld besparen? Sol og Strand biedt korting afhankelijk van wanneer en wat voor vakantie je wilt boeken. Boek bijv. buiten het hoogseizoen of kort van tevoren en profiteer van een aantrekkelijke korting.


Minivakantie in Denemarken

Minivakantie

Een minivakantie is perfect voor degenen die een pauze van het dagelijkse leven nodig hebben en lekker relaxen willen. Geniet b.v. van een weekendje weg.

Spaar-Vakantie

Spaar-Vakantie

Geniet van een lange vakantie met alle tijd van de wereld. Boek min. 14 tot 28 dagen een vakantiehuis met korting en kom volledig tot rust.

Tweepersoonskorting

Tweepersoonskorting

Bespaar veel geld als je met z'n tweeën een vakantiehuis boekt. Met een tweepersoonskorting krijg je tot 10% korting op je verblijf.

Hier-en-Nu-vakantie

Hier-en-Nu-vakantie

De zon schijnt en je hebt zin in zee en strand. Boek een Hier-en-Nu-vakantiehuis en vertrek snel voor een heerlijke, korte vakantie.

 

Bij Sol og Strand vind je vakantiehuizen met korting in alle hoeken van Denemarken. En natuurlijk ook op de populairste bestemmingen, zoals aan de kust van de Noordzee. Met wat tijd en misschien een beetje geluk vind je zo het ideale vakantiehuis. Een korting op de prijs heeft niks te maken met de kwaliteit van het vakantiehuis. Wij bieden korting op vakantiehuizen in alle categorieën en op bepaalde soorten vakanties. Als je een vakantiehuis met een van onze kortingen boekt, houd je geld over voor leuke activiteiten tijdens je vakantie.

Last Minute-korting

Als je tot het laatste moment durft te wachten, kun je veel geld besparen. Vaak hebben annuleringen kort van tevoren tot gevolg dat de prijs van het vakantiehuis sterk gereduceerd wordt. En daar kun je van profiteren. Als je kunt wachten met boeken tot een paar dagen voor vertrek, kun je tot 40% korting krijgen, dus bijna de helft besparen. Dat is zeker de moeite van het wachten waard. En als je al een bepaalde prijs voor een vakantiehuis in je hoofd hebt, kun je met een korting misschien een groter vakantiehuis met een privézwembad of een andere luxe boeken, zonder het vakantiebudget te overschrijden.

Vakantiehuizen met uitzicht op de Noordzee

Spaar-Vakantie-korting

Een Spaar-Vakantie is ideaal als je een vakantie van 14-28 dagen buiten het hoogseizoen kunt boeken. Als je bijv. voor 14 dagen een vakantiehuis huurt, krijg je 3 dagen gratis. Met een langer verblijf in een vakantiehuis kun je de omgeving echt goed leren kennen en volledig tot rust komen. Na een vakantie van 2 weken zijn de stress en drukte van alledag verdwenen en kun je helemaal opgeladen weer terug naar huis en aan het werk. Profiteer van onze Spaar-Vakantie-korting en kom volledig tot rust.

Tweepersoonskorting

Als je behoefte hebt aan een ontspannen vakantie voor twee, kort of lang, mag je onze tweepersoonskorting niet mislopen. Op bepaalde vakantiehuizen bieden wij tot 10% korting. Dus let op de vakantiehuizen die korting geven nadat je het aantal personen hebt ingevoerd. Dan krijg je namelijk de kans om samen een paar ontspannen dagen door te brengen en ook nog geld te besparen.

Aantrekkelijk vakantiehuis in een prachtige omgeving

Hier-en-Nu-vakantie

Als je er spontaan even tussenuit wilt in het hoogseizoen, kun je een Hier-en-Nu-vakantie in een vakantiehuis boeken. Lange tijd waren vakantiehuizen voor een Hier-en-Nu-vakantie alleen maar beschikbaar buiten het hoogseizoen. Dit hebben we veranderd om onze gasten nog meer flexibiliteit te kunnen bieden. Op een warme, zonnige zomerdag is de vraag groot. Als een vakantiehuis beschikbaar is of op korte termijn beschikbaar wordt, kun je het boeken voor een Hier-en-Nu-vakantie, ook in het hoogseizoen. Deze vakantievorm past natuurlijk niet bij vakantiegasten die hun vakantie lange tijd van tevoren willen of moeten plannen. Maar een spontane vakantie in een vakantiehuis biedt ook veel voordelen.

Minivakantie

Heb je zin om een korte trip te maken naar de zee, nieuwe energie op te doen en te genieten van de frisse lucht en de natuur, boek dan een lang weekend in een vakantiehuis. We weten dat onze gasten niet altijd een hele week vrij kunnen nemen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de meeste van onze vakantiehuizen ook voor een paar dagen te huur zijn. En een paar dagen vakantie doet vaak al wonderen. Een Minivakantie is niet alleen populair onder gezinnen met kinderen, maar ook bij bevriende stellen of groepen die gezellig een weekend samen willen doorbrengen in een van onze grotere vakantiehuizen met plaats voor veel personen.

Vakantiehuis met uitzicht op de Noordzee