Afrekening verbruik

Verbruikskosten (zie huurbewijs), zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De prijzen voor electriciteit en telefoon zijn vaste prijzen. De prijzen voor gas, water, olie en dergelijke kunnen daarentegen variëren. Meer informatie vindt u op de huurvoucher en bij de huispresentatie op de website. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

In de wintermaanden wordt het vakantiehuis voorverwarmd. Als huurder betaalt u echter alleen voor de verwarming, de service-/onderhoudswerkzaamheden zijn bij de prijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor vakantiehuizen met een standwaterbubbelbad (bubbelbad dat permanent met water gevuld is) en/of zwembad. Vakantiehuizen met een zwembad hebben een hoger energieverbruik vanwege de veiligheidscontrole van de waterkwaliteit. In alle vakantiehuizen met een standwaterbubbelbad wordt het water voor uw aankomst ververst, en eventueel ook tijdens uw verblijf. Het verwarmen van het water kost dan ook wat extra energie. U betaalt echter alleen voor het verwarmen van het water, niet voor de controles.

Het verbruikskosteneindbedrag wordt verrekend met de door u betaalde waarborgsom. Het resterende bedrag van de waarborgsom, zal binnen 2 weken op uw rekening worden bijgeschreven. Zie Waarborgsom.

Lees meer over elektriciteitsverbruik.