Waarborgsom

Als je bij ons een vakantiehuis huurt, betaal je een waarborgsom samen met de laatste huurtermijn. Na vertrek verrekenen we het verbruik met de waarborgsom. Op die manier verloopt de afrekening geheel automatisch, en hoef je hier bij vertrek niet aan te denken.

Afhankelijk van in welke periode je bij ons een vakantiehuis boekt, brengen we verschillende waarborgsommen in rekening:

01-10. – 31-05. winterperiode

01.06. – 30-09. zomerperiode

Het eventuele resterende deel van de waarborgsom storten we hooguit 2 weken na je vertrek terug op je bankrekening.

Als je de waarborgsom via bankoverschrijving hebt betaald, vragen wij je je rekeningnummer op te geven bij boeking van het vakantiehuis. Op die manier kunnen we het eventueel teveel betaalde bedrag op je rekening storten.

Als je de waarborgsom met een creditcard hebt betaald, storten we het eventueel teveel betaalde bedrag terug op deze creditcard. Let op: het kan tot 5 werkdagen duren voordat het bedrag op je rekening staat bijgeschreven.

Bij ontbrekende/onjuiste informatie sturen wij slechts één brief waarin we om de juiste gegevens vragen. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat Sol og Strand over de juiste gegevens beschikt. Voor de terugbetaling van een teveel betaald bedrag van de waarborgsom geldt een verjaringstermijn van 5 jaar.

Het restbedrag kunt u altijd overmaken in EURO aan Sydbank in Flensborg, BIC SYDBKDE 22, IBAN: DE49215106001272010005.

 

Lees meer onder Elektriciteitsverbruik en Afrekening verbruik.