Waarborgsom

Bij Sol og Strand rekent u makkelijk af voor het verbruik van electriciteit en dergelijke in de gehuurde vakantiewoning. Indien u een vakantiehuis huurt via ons, dan betaalt u met de laatste betalingstermijn een waarborgsom. Na uw vertrek verrekenen wij uw verbruik met de waarborgsom. Op deze manier geschiedt de afrekening van het verbruik geheel automatisch en hoeft u daar verder niet meer aan te denken.

Het restant van de waarborgsom ontvangt u ca. 2 weken na thuiskomst retour op uw rekening.

Als u de borgsom heeft betaald via bankoverschrijving, gelieve u uw rekeningnummer aan ons door te geven als u het vakantiehuis reserveert, zodat wij het restantbedrag van de waarborgsom op uw rekening kunnen storten.

Als u de borgsom heeft betaalt met creditcard, dan wordt het restant van de waarborgsom op de rekening van uw creditcard teruggestort. Houd er rekening mee dat het tot 5 werkdagen kan duren voordat het bedrag in uw bankrekening is geregistreerd.

Indien deze gegevens ontbreken of niet correct zijn, dan sturen wij u één brief waarin wij u vragen ons uw juiste bankgegevens door te geven. Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat Sol og Strand in het bezit is van de juiste gegevens. Voor het terugbetalen van het restant van de waarborgsom geldt een verjaringstermijn van 5 jaar.

Als de borgsom niet voldoende is voor het verbruik tijdens uw vakantie, sturen wij u een rekening met de nodige betalingsinformatie.

Het restbedrag kunt u altijd overmaken in EURO aan Sydbank in Flensborg, BIC SYDBKDE 22, IBAN: DE49215106001272010005.

De verbruiksprijzen staan bij elk vakantiehuis aangegeven onder het menupunt Prijzen. Lees meer onder Elektricitetsverbruik en Afrekening verbruikskosten.