Den Blå Planet


Den blå PlanetDen Blå Planet (De Blauwe Planeet) is één groot avontuur. Het grootste aquarium van Noord-Europa laat u op indringende wijze kennismaken met de wondere wereld van de zee. Ontmoet de vrolijke zeeotters Mojoe en Agnes in het nieuwe zeeotterbassin, dat speciaal is ontworpen voor hun speelse ondeugendheid.

Bezoek de warme Oceaan, waar hamerhaaien met elektrische zintuigen patrouilleren met enorme roggen. Ontdek het koraalrif, waar mooie vissen in alle kleuren van de regenboog rondzwemmen tussen prachtige, levende koralen.

In Amazonas ziet u hoe 2.000 gulzige piranha's met vlijmscherpe tanden het vlees van hun prooi scheuren, en in het koude noorden kunt u vissen bekijken uit de zeeën die ons omringen. Luister naar sterke verhalen, raak levende krabben en zeesterren aan en zet uw vingerafdruk met echte inktvisinkt. De Blauwe Planeet biedt avontuur voor iedereen.

Geniet daarnaast van het uitzicht over de Sont vanuit het restaurant ØST. Hier staat de menukaart vol heerlijke gerechten geïnspireerd op de Scandinavische keuken. Met verse seizoensingrediënten en vissen en schaaldieren uit de zeeën om ons heen biedt dit restaurant voor elk wat wils.
De haaientunnel in Den Blå Planet
Het tropische gedeelte van Den Blå Planet
 

Den Blå Planet

Jacob Fortlingsvej 1

2770 Kastrup

Tlf: 44 222244

denblaaplanet.dk/

Toon op kaart Toon op kaart