ZWEMBAD

Boek een vakantiehuis met zwembad in Denemarken

Huur een vakantiehuis met zwembad bij Sol og Strand en trek u niks aan van het weer. Gun uw gezin een vakantiehuis met zwembad en geniet van de warmte en het water binnenshuis.

Boek een vakantiehuis met zwembad in Denemarken

Een vakantie voor de kinderen

Als u met kinderen op vakantie wilt naar Denemarken, dan is een zwembadhuis van Sol og Strand ideaal. Als het weer een duik in zee niet aantrekkelijk maakt, zullen de kinderen zich uitstekend vermaken in een vakantiehuis met een eigen zwembad.

Sol og Strand Sommerhusudlejning beschikt over meer dan 500 particuliere vakantiehuizen met zwembad in alle populaire vakantiegebieden van Denemarken, ook op Bornholm. De meeste zwembadhuizen liggen echter aan de westkust, vooral bij Blåvand en op de eilanden Fanø en Rømø, en bij Marielyst op Falster. Veel van onze zwembadhuizen hebben ook een bubbelbad en sauna, zodat u uw eigen wellnessomgeving kunt creëren en het zwemmen kunt afwisselen met een heerlijk relaxmoment. In een vakantiehuis met zwembad kunt u het hele jaar door zwemmen en weet u zeker dat de kinderen en volwassenen zich urenlang zullen vermaken. Een genot voor alle waterratten!

Vind het perfecte vakantiehuis met zwembad

Wanneer je een vakantiehuis met zwembad huurt bij Sol og Strand, beleef je een eersteklas vakantie

Grote huizen

Veel van onze zwembadhuizen zijn grote, royale vakantiehuizen met veel slaapkamers. Hier is volop ruimte voor een gezellige vakantie met verschillende generaties. De kleinkinderen kunnen zo vaak ze maar willen lekker ravotten in het zwembad, terwijl de grootouders toekijken en genieten van het plezier dat ze hebben. In de grote zwembadhuizen is ook voldoende ruimte voor een vakantie met al uw vrienden. Of geef een feest in een vakantiehuis met een zwembad - een poolparty voor volwassenen!

Daarnaast hebben veel van deze grote huizen een biljarttafel, tafeltennistafel of tafelvoetbaltafel of iets dergelijks. Maar ook aan de volwassenen is gedacht, want sommige vakantiehuizen hebben een fitnessruimte met verschillende fitnessapparaten. Huur een van onze grote zwembadhuizen met volop ruimte voor allerlei activiteiten. Een groot vakantiehuis met een zwembad is het ideale uitgangspunt voor een geweldige vakantie.

 

Luxe vakantiehuizen met zwembad

Als u een luxe vakantiehuis met zwembad huurt van Sol og Strand, heeft u gegarandeerd een eersteklas vakantie. U komt volledig tot rust en kunt genieten van een vakantie op uw voorwaarden.

Een luxe vakantiehuis met een bubbelbad, sauna en zwembad is vooral geweldig in de wintermaanden. Dan kunt u na een lange wandeling op het strand of in het bos heerlijk de warmte opzoeken. Sommige luxe vakantiehuizen hebben ook een buitenbubbelbad, waar u overdag en 's avonds van kunt genieten.

Een luxe vakantiehuis is ook voordeliger als u buiten het hoogseizoen boekt, en eigenlijk krijgt u dan meer waar voor uw geld omdat u waarschijnlijk meer binnen zit als het wat minder mooi weer is buiten.

 

Vakantiehuizen met gemeenschappelijk zwembad

Sol og Strand heeft ook vakantiehuizen met een gemeenschappelijk binnen- of buitenzwembad, bijv. in het vakantiepark Rømø, Havneby, waar de kinderen snel vriendjes maken en u gezellig tijd kunt doorbrengen met andere volwassenen.

 

Waterkwaliteit en veiligheid voorop!

Door de toegenomen vraag naar zwembadhuizen heeft de veiligheid en kwaliteit een hoge prioriteit gekregen. Alle vakantiehuizen met zwembad of standwaterbubbelbad die door Sol og Strand worden verhuurd, worden daarom door onze speciaal opgeleide servicemonteurs minimaal één keer per week gratis bezocht. Tijdens dit bezoek worden de chloor- en pH-waarden van het water geanalyseerd, gecontroleerd en eventueel bijgesteld. Tegelijkertijd worden de temperatuur en helderheid van het water gecontroleerd en de techniek getest.

Alle servicemonteurs van Sol og Strand zijn opgeleid door de Deense keuringsdienst voor Milieu en Levensmiddelen en zijn in het bezit van een diploma zwembadtechniek en waterkwaliteit. Daarmee bent u verzekerd van een uitstekende controle en hoeft u zich als huurder geen zorgen te maken over de kwaliteit van het water.

De watertemperatuur van een binnenzwembad is meestal 24-28°C. Het kost energie om een grote hoeveelheid water te verwarmen, maar u kunt besparen op het energieverbruik door het thermozeil over het zwembad te trekken en daarmee zowel het energieverbruik als de verdamping in de ruimte te beperken.

 

Waterkwaliteit

De kwaliteit van het water in de zwembaden en bubbelbaden van de vakantiehuizen is uitstekend. Daarom is het belangrijk dat u zich aan een paar eenvoudige regels van het huis houdt. Om u de optimale waterkwaliteit te kunnen bieden, moet het aantal personen overeenstemmen met het aantal dat bij de boeking is opgegeven. Op basis daarvan kan de servicemonteur de optimale hoeveelheid chloor bepalen. Hoe meer personen gebruikmaken van het zwembad, hoe hoger het chloorverbruik. De chloorwaarde wordt zodoende precies op uw vakantie afgestemd.

Voor een geslaagde vakantie in een vakantiehuis met zwembad is het belangrijk dat u zich aan een paar eenvoudige regels van het huis houdt.

 

Attracties in de buurt van zwembadhuizen

Tijdens uw vakantie in een zwembadhuis van Sol og Strand kunt u ook verschillende attracties in de omgeving bezoeken. Sol og Strand heeft een app met informatie over ca. 1.500 attracties in Denemarken ontwikkeld. De informatie bestaat uit routebeschrijvingen, telefoonnummers en links naar websites, maar bevat geen openingstijden en prijzen. U geeft uw voorkeur aan en ontvangt relevante attracties in een lijst of aangegeven op een kaart ten opzichte van uw actuele positie.

Vind het ideale zwembadhuis voor uw vakantie.

Toon alle vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuizen met speciale faciliteiten

Aan de jachthaven

Vakantiewoningen in een maritieme omgeving met uitzicht op een jachthaven. Boek een jachthavenhuis vlak bij de zee en de stad.

Zwembad

Huur een vakantiehuis met zwembad en geniet van een duik in het warme water, ongeacht het weer. De kinderen zullen het geweldig vinden!

Grote vakantiehuizen voor de hele familie

Gaat de hele familie mee op vakantie of zoek je een verblijf voor meer dan 12 personen? Bekijk het aanbod aan grote vakantiehuizen.

vakantieappartment

Wil je uitzicht op het water of leuke attracties voor de kinderen in de omgeving? In een vakantieappartement is het beide mogelijk.

Activiteitencentrum

Huur een vakantiehuis of -appartement met gratis toegang tot een activiteitencentrum. Geniet van de leuke activiteiten voor het hele gezin.

Luxe vakantiehuizen

Boek een eersteklas vakantie in een luxe vakantiehuis met fraai interieur, luxe details, allerlei apparaten, uitzicht op zee of wellness.

Rolstoelsymbool

Een rolstoel is geen beperking voor een heerlijk verblijf in een vakantiehuis. Zoek het ideale, rolstoeltoegankelijke vakantiehuis.

Hengelsporthuizen

Gaan de hengels en waders standaard mee op vakantie? Huur dan een vakantiehuis voor sportvissers vlak bij de zee, een riviertje of een meer.

Vakantiehuis bij LEGOLAND®

Overnacht vlak bij LEGOLAND® met alle leuke attracties binnen handbereik. Boek een vakantiehuis en krijg 25% korting op de toegangskaartjes.

Vakantiehuis huren

Lees meer over de geschiedenis van de vakantiehuisverhuur, waar je een vakantiehuis kunt huren en welke kortingen je kunt krijgen.