Activiteitencentrum

Veel gratis activiteiten voor de kinderen in de diverse activiteitscentra. Sommige activiteiten vinden binnenshuis plaats, zodat er ongeacht het weer altijd iets te doen is.

Activiteitencentrum

Activiteitencentrum

Veel gratis activiteiten voor de kinderen in de diverse activiteitscentra. Sommige activiteiten vinden binnenshuis plaats, zodat er ongeacht het weer altijd iets te doen is.

 

Kindvriendelijk

De activiteitscentra zijn zo ingericht dat u kunt gaan en staan waar u wilt. Kinderen kunnen veilig zelf van het vakantiehuis naar de activiteiten lopen. Alle activiteiten zijn op loopafstand van het vakantiehuis.

De activiteiten staan beschreven onder de diverse activiteitscentra. Deze beschrijvingen omvatten ook openingstijden en prijzen voor de activiteiten die niet gratis zijn.";

Feriecenter Rim

Vakantiehuizen met speciale faciliteiten

Aan de jachthaven

Vakantiewoningen in een maritieme omgeving met uitzicht op een jachthaven. Boek een jachthavenhuis vlak bij de zee en de stad.

Zwembad

Huur een vakantiehuis met zwembad en geniet van een duik in het warme water, ongeacht het weer. De kinderen zullen het geweldig vinden!

Grote vakantiehuizen voor de hele familie

Gaat de hele familie mee op vakantie of zoek je een verblijf voor meer dan 12 personen? Bekijk het aanbod aan grote vakantiehuizen.

vakantieappartment

Wil je uitzicht op het water of leuke attracties voor de kinderen in de omgeving? In een vakantieappartement is het beide mogelijk.

Activiteitencentrum

Huur een vakantiehuis of -appartement met gratis toegang tot een activiteitencentrum. Geniet van de leuke activiteiten voor het hele gezin.

Luxe vakantiehuizen

Boek een eersteklas vakantie in een luxe vakantiehuis met fraai interieur, luxe details, allerlei apparaten, uitzicht op zee of wellness.

Rolstoelsymbool

Een rolstoel is geen beperking voor een heerlijk verblijf in een vakantiehuis. Zoek het ideale, rolstoeltoegankelijke vakantiehuis.

Hengelsporthuizen

Gaan de hengels en waders standaard mee op vakantie? Huur dan een vakantiehuis voor sportvissers vlak bij de zee, een riviertje of een meer.

Vakantiehuis bij LEGOLAND®

Overnacht vlak bij LEGOLAND® met alle leuke attracties binnen handbereik. Boek een vakantiehuis en krijg 25% korting op de toegangskaartjes.

Vakantiehuis huren

Lees meer over de geschiedenis van de vakantiehuisverhuur, waar je een vakantiehuis kunt huren en welke kortingen je kunt krijgen.