Jachthavenhuis - boek een vakantie in een vakantiehuis in een jachthaven

In een vakantiehuis aan een jachthaven kunt u volop genieten van de maritieme sfeer. U bevindt zich midden in het havengebied met uitzicht op het water, de boten en de jachthaven.

Jachthavenhuis - boek een vakantie in een vakantiehuis in een jachthaven

Als u een particulier vakantiehuis of -appartement in een jachthaven huurt, zult u genieten van een bijzondere vakantie in een gezellige, maritieme sfeer. Een jachthavenhuis is ideaal als u een vakantie vlak bij het water wilt in een jachthaven waar van alles te beleven valt. Een havengebied is een waar feest voor alle zintuigen. Snuif de geur op van het zilte water, hoor de wind spelen met de zeilen van de zeilboten en kijk naar de prachtige omgeving. Met uitzicht op het water, de bootjes en de jachthaven is er altijd iets leuks te zien.

De bedrijvigheid van een jachthaven

Een jachthaven is altijd vol bedrijvigheid en als u hier een particulier vakantiehuis of -appartement huurt, bent u verzekerd van een enerverende vakantie in een gezellig havengebied. Geniet van de mooie boten en alle activiteiten in de jachthaven. U zult merken dat er in een jachthaven altijd wat te beleven valt en dat de natuur in en om de haven ook de moeite waard is. Vaak zit u niet alleen in een jachthaven, maar ook vlak bij een gezellige stad met leuke bezienswaardigheden. Hier kunt u al uw boodschappen doen voor een lekkere maaltijd in uw vakantiehuis of -appartement. U kunt er ook gezellig winkelen en een goed restaurant bezoeken, als u zin heeft om buiten de deur te eten. Misschien vindt u wel een aantal bijzondere boetiekjes en restaurantjes bij u in de buurt. Of ontdekt u mooie kunstnijverheid of een winkel met heerlijke delicatessen, waar u in uw vakantiehuis van kunt genieten.

In en rond een jachthaven is van alles te doen http://havneguide.dk/da/maritime-begivenheder. Mogelijk vindt er op uw vakantiebestemming een speciaal evenement plaats dat iets bijzonders toevoegt aan uw verblijf in een particulier jachthavenhuis. Voor alle gezinsleden is er in ieder geval wat leuks te beleven. Als u graag een uitstapje wilt maken, vindt u overal in het land gezellige dierentuinen, leuke pretparken, musea, activiteitencentra en recreatiemogelijkheden als midgetgolf en bowlen. Er zijn gegarandeerd een paar attracties in de omgeving van uw jachthavenhuis. Het is altijd gezellig om tijdens uw vakantie een uitstapje te maken en na thuiskomst heerlijk op het terras van uw vakantiehuis de belevenissen van de dag door te nemen, terwijl u uitkijkt over het water.

Als u geluk heeft, wordt er in de loop van de zomer een havenfeest georganiseerd in de jachthaven waar u een particulier vakantiehuis heeft gehuurd. Een havenfeest staat garant voor veel gezelligheid en muziek, attracties en vermaak. Dat belooft een heerlijke dag voor het hele gezin te worden. Probeer alle leuke attracties, eet een ijsje en luister naar goede muziek. U kunt er ook altijd iets lekkers eten en drinken, dus ga naar een havenfeest en geniet van alle feestelijkheden tijdens uw verblijf in een particulier vakantiehuis.

Activiteiten tijdens uw verblijf in een vakantiehuis

Als u kinderen heeft meegenomen naar uw particuliere vakantiehuis of -appartement, kunt u samen allerlei leuke avonturen beleven bij het water. In de jachthaven kunt u misschien vanaf de kade of een brug een hengel uitwerpen en een interessante vis of een ander zeedier vangen. Neem een visnet en een emmer mee en laat u verrassen door de boeiende wereld onder het zeeoppervlak. Maar vergeet niet de dieren weer vrij te laten nadat u ze bekeken heeft, zodat ze weer terug kunnen keren naar waar ze thuishoren. Soms kan er ook gezwommen worden in de jachthaven bij uw vakantiehuis, bijvoorbeeld in een aangelegd havenzwembad of bij een pier in de haven. Zwemmen is heerlijk en als u een opblaasbal heeft meegenomen, kunt u allerlei wedstrijdjes doen en veel plezier beleven samen. Bij helder water kunt u snorkelen en zien wat er zoal op de zeebodem leeft.

In veel jachthavens is het mogelijk om te vissen, dus als u zin heeft, kunt u proberen een avondmaaltje te vangen. Het is geweldig om uw zelf gevangen vis te kunnen bereiden en serveren. Als de vissen niet willen bijten, kunt u in de haven misschien verse vis kopen bij de viskotters die net van zee zijn teruggekeerd. Het geeft een speciaal gevoel om uw vis rechtstreeks bij de vissers te halen, en voor de kinderen is het een bijzondere ervaring om vis te kopen bij een boot in plaats van in de supermarkt.

Tijdens uw vakantie in een jachthaven ligt een boottochtje natuurlijk voor de hand. In sommige havens en jachthavens worden boottochten georganiseerd waarbij u de zee op gaat en de wind in uw haar kunt voelen. Tijdens zo'n heerlijk boottochtje ziet u meer van de omgeving rond uw vakantiehuis of -appartement en kunt u inspiratie opdoen om andere plekken in de buurt te bekijken. Misschien ontdekt u leuke activiteiten die u later wilt uitproberen.

Tijdens uw verblijf in een particulier vakantiehuis of -appartement in een jachthaven heeft u volop de gelegenheid om op ontdekking uit te gaan. Maak heerlijke wandelingen langs de jachthaven en geniet van de mooie boten in het water. Misschien komt u bij de jachthaven interessante dieren tegen die u kunt observeren. Koop een ijsje bij een ijstentje en ga lekker op een bankje zitten kijken naar wat er allemaal om u heen gebeurt. Als u uw eigen fietsen heeft meegenomen of fietsen in de omgeving heeft gehuurd, kunt u mooie fietstochten maken. Zo komt u sneller vooruit en ziet u meer van de omgeving rond uw vakantiehuis. Fietsen is een heerlijke manier om actief te zijn en tegelijkertijd de natuur en de omgeving te verkennen. Neem een picknickmand mee en geniet tijdens uw tocht van een welverdiende pauze op een mooie, groene plek.

Vakantiehuis met fraai uitzicht op zee

Als u een jachthavenhuis huurt, heeft u vaak een mooi uitzicht op zee. Wij verhuren vakantiehuizen en -appartementen waar u tijdens uw vakantie kunt genieten van een heerlijk uitzicht op zee. Als u 's ochtends opstaat, kijkt u uit over het glinsterende water en de mooie bootjes, en met een balkon of terras is het plaatje helemaal compleet. Daar kunt u genieten van uw maaltijd, het fraaie uitzicht en de bedrijvigheid in de jachthaven. Bekijk de prachtige schepen die aanmeren en de bijzondere vogels op en rond het water. In een jachthaven is het een komen en gaan van mensen en boten en daarom is er altijd wat te zien en te beleven. En op elk moment van de dag is het uitzicht op zee weer anders. Het weer en de stand van de zon zorgen voor steeds weer een ander spel van licht en schaduw. Zo kunt u vanuit een particulier vakantiehuis met uitzicht op zee genieten van vele prachtige panorama's. Een heerlijk schouwspel waar u nooit moe van zult worden. Voer de maritieme sfeer van de jachthaven door in de keuken en maak tijdens uw vakantie de lekkerste visgerechten klaar. Geniet van uw maaltijd en het fraaie uitzicht op zee vanuit het vakantiehuis, of bij lekker weer vanaf het balkon of terras. Mooier wordt het niet!

Niet alleen vanuit uw vakantiehuis heeft u een fraai uitzicht op zee. Tijdens een wandeling door de jachthaven ziet u de bootjes heen en weer wiegen in het water en vindt u misschien een bankje op een mooie plek waar u even kunt uitrusten. Geniet van de ontspanning en de gezelligheid van een vakantie samen. Als u een vakantiehuis in een jachthaven boekt, kunt u rekenen op een heerlijke vakantie in een maritieme omgeving met heel veel activiteiten en leuke recreatiemogelijkheden.

Vakantiehuizen met speciale faciliteiten

Aan de jachthaven

Vakantiewoningen in een maritieme omgeving met uitzicht op een jachthaven. Boek een jachthavenhuis vlak bij de zee en de stad.

Zwembad

Huur een vakantiehuis met zwembad en geniet van een duik in het warme water, ongeacht het weer. De kinderen zullen het geweldig vinden!

Grote vakantiehuizen voor de hele familie

Gaat de hele familie mee op vakantie of zoek je een verblijf voor meer dan 12 personen? Bekijk het aanbod aan grote vakantiehuizen.

vakantieappartment

Wil je uitzicht op het water of leuke attracties voor de kinderen in de omgeving? In een vakantieappartement is het beide mogelijk.

Activiteitencentrum

Huur een vakantiehuis of -appartement met gratis toegang tot een activiteitencentrum. Geniet van de leuke activiteiten voor het hele gezin.

Luxe vakantiehuizen

Boek een eersteklas vakantie in een luxe vakantiehuis met fraai interieur, luxe details, allerlei apparaten, uitzicht op zee of wellness.

Rolstoelsymbool

Een rolstoel is geen beperking voor een heerlijk verblijf in een vakantiehuis. Zoek het ideale, rolstoeltoegankelijke vakantiehuis.

Hengelsporthuizen

Gaan de hengels en waders standaard mee op vakantie? Huur dan een vakantiehuis voor sportvissers vlak bij de zee, een riviertje of een meer.

Vakantiehuis bij LEGOLAND®

Overnacht vlak bij LEGOLAND® met alle leuke attracties binnen handbereik. Boek een vakantiehuis en krijg 25% korting op de toegangskaartjes.

Vakantiehuis huren

Lees meer over de geschiedenis van de vakantiehuisverhuur, waar je een vakantiehuis kunt huren en welke kortingen je kunt krijgen.