Ontspannen in een hengelsportparadijs

Vier vakantie in het hengelsportparadijs Denemarken in een vakantiehuis, dat speciaal ingericht is voor hengelsporters.

Ontspannen in een hengelsportparadijs

Hengelsport - je reinste ontspanning

Hengelsport is tegelijkertijd een hobby, sport en ontspanning. De beslommeringen van alledag zijn al gauw vergeten als u met uw hengel in uw hand dromerig de zachte rimpelingen in het water gadeslaat. Ongeacht of u wilt vissen in een fjord, aan de kust, in beken, in een vispark/Put & Take of op de open zee - hebt u een geschikte woning nodig.

Hengelsporthuizen in heel Denemarken

Bij Sol og Strand vindt u een boel vakantiehuizen in heel Denemarken die direct aan de kust, bij meren, beken of maximaal 3 kilometer hemelsbreed van viswater verwijderd liggen. Op veel plaatsen is het bovendien mogelijk om een boot te huren. Alle vakantiehuizen die geschikt zijn voor een hengelsportvakantie staan onder de aanduiding hengelsporthuizen.

 

 

Speciale inrichting in hengelsporthuizen

In een hengelsportvakantiehuis van Sol og Strand vindt u onder andere een visschoonmaakplaats, een diepvriezer met een capaciteit van minimaal 100 liter, een droogplaats voor uw kleding en een speciale afvalemmer voor visafval. Bij Sol og Strand bent u in goede handen.

Visvergunning

Bent u tussen de 18 en 65 jaar en u wilt gewoon vissen met een vishengel, dan dient u een visvignet op zak te hebben. Het visvignet kunt u voor de vakantie kopen op www.fisketegn.dk zodat u direct lekker kunt gaan vissen. Hebt u met uw mobiele telefoon toegang tot internet, dan kunt u op m.fisketegn.dk een visvergunning kopen die geldt voor een dag, een week of een jaar. Tijdens de vakantie kunt u ook visvignetten kopen op de meeste touristkantoren en bij sommige van de plaatselijke Sol og Strand kantoren. U ontvangt een visnummer welke u, als u aan het vissen bent, samen met een legitimatiebewijs bij u dient te hebben.

Lees meer op www.fisketegn.dk

Lystfisker

Vakantiehuizen met speciale faciliteiten

Aan de jachthaven

Vakantiewoningen in een maritieme omgeving met uitzicht op een jachthaven. Boek een jachthavenhuis vlak bij de zee en de stad.

Zwembad

Huur een vakantiehuis met zwembad en geniet van een duik in het warme water, ongeacht het weer. De kinderen zullen het geweldig vinden!

Grote vakantiehuizen voor de hele familie

Gaat de hele familie mee op vakantie of zoek je een verblijf voor meer dan 12 personen? Bekijk het aanbod aan grote vakantiehuizen.

vakantieappartment

Wil je uitzicht op het water of leuke attracties voor de kinderen in de omgeving? In een vakantieappartement is het beide mogelijk.

Activiteitencentrum

Huur een vakantiehuis of -appartement met gratis toegang tot een activiteitencentrum. Geniet van de leuke activiteiten voor het hele gezin.

Luxe vakantiehuizen

Boek een eersteklas vakantie in een luxe vakantiehuis met fraai interieur, luxe details, allerlei apparaten, uitzicht op zee of wellness.

Rolstoelsymbool

Een rolstoel is geen beperking voor een heerlijk verblijf in een vakantiehuis. Zoek het ideale, rolstoeltoegankelijke vakantiehuis.

Hengelsporthuizen

Gaan de hengels en waders standaard mee op vakantie? Huur dan een vakantiehuis voor sportvissers vlak bij de zee, een riviertje of een meer.

Vakantiehuis bij LEGOLAND®

Overnacht vlak bij LEGOLAND® met alle leuke attracties binnen handbereik. Boek een vakantiehuis en krijg 25% korting op de toegangskaartjes.

Vakantiehuis huren

Lees meer over de geschiedenis van de vakantiehuisverhuur, waar je een vakantiehuis kunt huren en welke kortingen je kunt krijgen.