Meivakantie in een heerlijk vakantiehuis in Denemarken

Denemarken is altijd een bezoek waard - vooral in de maand mei, wanneer u alles min of meer voor de halve prijs kunt krijgen! In mei kunt u genieten van het mooie weer in Denemarken. Meestal is het dan al lekker warm, alle attracties zijn geopend, de natuur is prachtig en uitnodigend en de vakantiehuizen zijn goedkoper omdat niemand anders op dat moment vakantie heeft. Dus boek een heerlijke meivakantie in een vakantiehuis in Denemarken, en geniet van het leven, de ontspanning en de vele leuke vakantieactiviteiten.

Categorie
?
Noordwest Jutland, Agger Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantieappartement in een vakantiepark, 18-3124, Agger
Korting EUR 39,-
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 258,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Noordwest Jutland, Agger Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantieappartement in een vakantiepark, 18-3070, Agger
Korting EUR 36,-
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 239,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Noordoost Jutland, Oster Hurup Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 45-3052, Oster Hurup
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 388,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Seeland, Raageleje Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 93-2081, Raageleje
 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 746,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Seeland, Sjællands Odde Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 90-1578, Sjællands Odde
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 711,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Djursland en Mols, Ebeltoft Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantieappartement in een vakantiedorp, 52-3664, Ebeltoft
 
6 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers

 

EUR 573,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Funen, Spodsbjerg Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 75-2018, Spodsbjerg
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 482,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
West Jutland, Romo, Havneby Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantieappartement in een vakantiepark, 29-2878, Romo, Havneby
 
4 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

EUR 1077,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Seeland, Roskilde Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 94-4601, Roskilde
 
6 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers

 

EUR 969,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Bornholm, Arnager Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 95-0258, Arnager
 
4 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers

 

EUR 516,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Djursland en Mols, Folle Strand Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 53-3599, Folle Strand
 
5 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

EUR 631,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Noordoost Jutland, Lyngsaa Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 42-1066, Lyngsaa
 
4 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

EUR 554,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
West Jutland, Romo, Havneby Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis in een vakantiedorp, 29-2875, Romo, Havneby
 
4 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

EUR 1077,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

 

Meivakantie: avontuur en ontspanning - alles in één

Rood-witte ligstoelen op een duin met de Deense vlag op de achtergrond Als u uw meivakantie boekt in een vakantiehuis in Denemarken, kunt u zich verheugen op een week waarin u zelf het tempo bepaalt. Misschien wilt u alleen maar ontspannen en genieten van het goede leven met lekker eten, mooie natuurervaringen en elkaar. Het kan ook zijn dat u juist meer van actie en avontuur houdt, en liever een pretpark, dierentuin of aquarium bezoekt. Of ga voor een combinatie hiervan - tijdens een meivakantie in een vakantiehuis in Denemarken bepaalt u namelijk wat en wanneer u iets wilt doen. In de vakantiegebieden in Denemarken maakt het veel uit of u een vakantie boekt in de zomer of in de winter. In de zomer wemelt het op de stranden en in de steden van de toeristen, terwijl het er in de winter praktisch uitgestorven is. Als u een meivakantie boekt in een vakantiehuis in Denemarken, zit u er precies tussenin. Dat betekent dat u het beste van twee werelden krijgt. U krijgt de gezellige drukte van de steden, waar alle winkels en restaurants zijn geopend. De stranden, de bossen en de natuur zijn al heel aantrekkelijk, maar het is nog niet te druk en daarom krijgt u alles voor een veel lagere prijs dan met Pasen en in de zomer.

Denemarken - een klein land vol avontuur

Hoewel Denemarken een klein land is met ongeveer 5 miljoen inwoners, vertoont het landschap veel variatie.

Helemaal in het westen vindt u een ruige natuur en de woeste Noordzee. Dit gebied bestaat uit hoge duinen, mooie, uitgestrekte landschappen en brede stranden met fijn, wit zand. Hier liggen gezellige kustplaatsjes als Løkken, Blokhus, Søndervig en Blåvand, van Skagen in het noorden langs de westkust naar beneden. U kunt ook een bezoek brengen aan de gezellige eilandjes Fanø en Rømø. Dicht bij Blokhus vindt u het pretpark Fårup Sommerland, waar u leuke en wilde avonturen kunt beleven en waar alle ruimte is om te spelen en lekker te eten. Vlak bij Blåvand, in het stadje Esbjerg, bevindt zich het maritieme Visserij- en Scheepvaartmuseum, waar u onder andere het voeren van de zeehonden kunt bijwonen en meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de visserij.

De natuur aan de oostkust van Jutland is groener, weelderiger en vriendelijker. Dit deel van Denemarken wordt dan ook wel de milde kust genoemd. De zee is hier heel kindvriendelijk en u moet ver het water in lopen voordat het diep wordt. Aan de oostkust ligt het schiereiland Djursland, ook wel de "neus" van Denemarken genoemd. Dit gebied wordt gekenmerkt door mooie, groene heuvels en prachtige stranden. Oost-Jutland heeft heel veel attracties te bieden. Hier vindt u voor elk wat wils. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de interessante dierentuin Ree Park, waar u mee kunt op een echte safari. Of bezoek de tropische dierentuin Randers Regnskov, die bestaat uit een overdekt regenwoud onder een aantal enorme koepels. Hier loopt u tussen de boomtoppen door of op de grond en kunt u vele verschillende dieren bekijken. In het interessante openluchtmuseum Den Gamle By in Århus wordt het verleden weer tot leven gewekt en kunt u zien hoe men vroeger leefde in de stad. Nieuw is dat u nu het leven in een minder oud stadsgedeelte uit 1974 kunt bekijken. Als u behoefte heeft aan spanning en sensatie, kunt u terecht in het pretpark Djurs Sommerland, waar u onder de ruim 60 attracties ook de langste achtbaan van Denemarken zult vinden. Dichter bij de oostkust, maar toch op rijafstand van de westkust van Jutland, ligt het leuke en wereldberoemde pretpark LEGOLAND, dat geen nadere introductie behoeft. LEGOLAND biedt heel veel leuke en spannende attracties voor jong en oud. Maar het belangrijkste zijn nog steeds de vele en zeer indrukwekkende landschappen die tot in het kleinste detail zijn gemaakt van LEGO-steentjes.


Meisje op roze bankje omgeven door poppen gemaakt van LEGO

Ongeveer midden in Denemarken ligt het sprookjeseiland Funen, met allerlei attracties en bezienswaardigheden, een prachtige natuur, gezellige dorpen met rietgedekte vakwerkhuizen en vele kastelen. Bij Zuid-Funen ligt de prachtige Fuunse archipel. Op Funen kunt u een bezoek brengen aan de Odense Zoo, waar u heel veel interessante en lieve dieren zult tegenkomen. Garant voor een dag plezier voor het hele gezin. Het Egeskov Slot is ook altijd een bezoek waard. Hier kunt u zich in het doolhof begeven, de oldtimers van het Veteranbils- og motorcykelmuseum bekijken en zien hoe de mode was in de 19e eeuw. Als u graag bruinvissen wilt zien, kunt u deze en andere interessante zeedieren bekijken in het aquarium Fjord & Belt.

Het grootste eiland van Denemarken is Seeland, met daarop de hoofdstad Kopenhagen. Geniet van de bijna oneindige mogelijkheden die Kopenhagen te bieden heeft, en van de mooie natuur en de vele bezienswaardigheden van het eiland. In Kopenhagen kunt u een bezoek brengen aan het mooie, oude pretpark Tivoli. Hier valt voor iedereen wat te beleven, of u nu graag een rustige wandeling maakt langs mooie bloemen of liever de uitdaging van de wilde attracties aangaat.

Ten slotte is er het eiland Bornholm, dat in feite dichter bij Zweden ligt dan bij Denemarken. De natuur op Bornholm, met haar vele rotsen en heuvels, doet ook meer aan Zweden denken dan aan Denemarken. Toch heerst er een bijzondere, Deense sfeer op Bornholm, dat door de Denen het zonne-eiland wordt genoemd. Bornholm heeft zijn eigen pretpark, Joboland, met veel vermaak en avontuur voor het hele gezin. Andere attracties op Bornholm zijn het Bornholms Middeleeuwencentrum en het Bornholms Kunstmuseum.

Dus hoewel Denemarken niet zo groot is, is de natuur heel gevarieerd en valt er altijd iets te beleven tijdens uw meivakantie in een vakantiehuis in Denemarken.

Kindvriendelijke meivakantie in een vakantiehuis in Denemarken

Blote benen in rode stippellaarsjes bij een rivier Denemarken is een zeer kindvriendelijk vakantieland, met vakantiehuizen, restaurants en winkels waar kinderen van harte welkom zijn. De natuur in Denemarken is heel toegankelijk en als u uw meivakantie boekt in een vakantiehuis, zit u eigenlijk al midden in de natuur. In mei kunt u lange wandelingen maken langs het strand, en als u geluk heeft, is het water warm genoeg om pootje te baden. Vooral aan de westkust van Jutland vormt de Noordzee vele binnenmeertjes, die snel door de zon worden opgewarmd. Hier kunnen de kinderen zich vermaken, pootjebaden en genieten van hun meivakantie - en kunnen de volwassenen natuurlijk samen met de kinderen het water in. Het bos is tijdens de meivakantie ook heel uitnodigend. Ga op zoek naar dennenappels, speel verstoppertje of maak gebruik van een van de vele natuurspeelplaatsen. Deze natuurspeelplaatsen bestaan uit natuurlijke materialen als hout en touw en dergelijke. Hier kunnen de kinderen - en iedereen die daar verder nog zin in heeft - urenlang heerlijk spelen.

Als u met kinderen op vakantie bent, is een vakantiehuis in een vakantiepark of een vakantieappartement dat verbonden is aan een vakantiecentrum een echte aanrader. Zo kunt u gebruikmaken van allerlei leuke gemeenschappelijke faciliteiten als een zwembad, balveld, speelplaats, overdekte speelhal en nog veel meer.

Het goede leven in de meivakantie

Stel van middelbare leeftijd fietst langs de Noordzee Als u lekker met z'n tweetjes op reis gaat, kunt u in de meivakantie heerlijk genieten van de rust en stilte in uw vakantiehuis. Eindelijk heeft u de tijd om samen lange wandelingen te maken, hand in hand, en de tijd en de gedachten te laten stromen, terwijl u ontspant en geniet van elkaars gezelschap. U bent voordeliger uit als u kiest voor een vakantiehuis of -appartement met iets bijzonders. Dat kan een zwembad zijn, een bubbelbad of sauna, zodat uw vakantiehuis verandert in een heerlijke en ontspannende wellnessoase. Bovendien heeft u nu eindelijk de tijd en de rust om u te verdiepen in een spannend boek, of in een hobby die u misschien een poosje verwaarloosd heeft.

U kunt winkelen in de stadjes rond het vakantiepark of een bezoekje brengen aan de dichtstbijzijnde grote stad, waar u een uitgebreid aanbod van leuke en bijzondere winkels zult aantreffen. In de kleinere stadjes is het aanbod echter ook de moeite waard en vindt u leuke, gezellige winkels met kleding, sportartikelen, Deens design, kunst en kunstnijverheid en restaurants en cafés. Er zijn ook allerlei interessante galerieën en ambachtelijke werkplaatsen die u kunt bezoeken. Hier kunt u zien hoe de kunstenaars werken en hoe een idee langzaam vormt krijgt en verandert in een kunstwerk.

De meivakantie is ook ideaal om eropuit te gaan en samen te vissen, te fietsen of misschien wel te golfen. Er zijn altijd uitstekende vismeren en mooie en uitdagende golfbanen op rijafstand van uw vakantiehuis. Of bezoek enkele van de vele interessante, leuke en leerzame musea die Denemarken rijk is. U vindt een overzicht van de musea hier.

Vakantiehuizen met speciale faciliteiten

 
Luxe vakantiehuizen

Luxe vakantiehuizen

Boek een eersteklas vakantie in een luxe vakantiehuis met fraai interieur, luxe details, allerlei apparaten, uitzicht op zee of wellness.

Aan de jachthaven

Jachthavenhuizen vlak bij zee en stad

Vakantiewoningen in een maritieme omgeving met uitzicht op een jachthaven. Boek een jachthavenhuis vlak bij de zee en de stad.

Zwembad

Vakantiehuizen met zwembad

Huur een vakantiehuis met zwembad en geniet van een duik in het warme water, ongeacht het weer. De kinderen zullen het geweldig vinden!

Grote vakantiehuizen voor de hele familie

Grote vakantiehuizen voor de hele familie

Gaat de hele familie mee op vakantie of zoek je een verblijf voor meer dan 12 personen? Bekijk het aanbod aan grote vakantiehuizen.

Vakantie<br/><span style='margin-left:19px;'>-appartement</span>

Vakantieappartementen

Wil je uitzicht op het water of leuke attracties voor de kinderen in de omgeving? In een vakantieappartement is het beide mogelijk.

Activiteitencentrum

Gratis activiteitencentrum

Huur een vakantiehuis of -appartement met gratis toegang tot een activiteitencentrum. Geniet van de leuke activiteiten voor het hele gezin.

Rolstoelsymbool

Rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen

Een rolstoel is geen beperking voor een heerlijk verblijf in een vakantiehuis. Zoek het ideale, rolstoeltoegankelijke vakantiehuis.

Vakantiehuis huren

Vakantiehuis huren

Lees meer over de geschiedenis van de vakantiehuisverhuur, waar je een vakantiehuis kunt huren en welke kortingen je kunt krijgen.

Hengelsporthuizen

Hengelsporthuizen voor de sportvisser

Gaan de hengels en waders standaard mee op vakantie? Huur dan een vakantiehuis voor sportvissers vlak bij de zee, een riviertje of een meer.

Vakantiehuis bij LEGOLAND®

Vakantiehuis bij LEGOLAND®

Overnacht vlak bij LEGOLAND® met alle leuke attracties binnen handbereik. Boek een vakantiehuis en krijg 25% korting op de toegangskaartjes.