Wintervakantie in een vakantiehuis in Denemarken

Als u kiest voor een wintervakantie in Denemarken, kiest u voor het goede leven en een aangenaam alternatief voor een reisje naar het zuiden of een skivakantie.

Geniet tijdens een heerlijke winterse vakantie in Denemarken van frisse wandelingen in het bos of langs het water. Misschien kunt u wel schaatsen op een bevroren meer, of een wild sneeuwballengevecht houden met het hele gezin. Als u van het actieve type bent, kunt u de wintervakantie ook gebruiken om u eens te wagen aan het langlaufen. Denemarken heeft immers te weinig heuvels om goed te kunnen slalomskiën. Als er buiten geen sneeuw ligt, is de kans heel groot dat het vriest, en er is niets mooiers dan een wandeling in een duinlandschap op een kraakheldere, koude dag, waarbij de zon de rijp als kleine diamantjes laat glinsteren.

Wintervakantie met kinderen

Als u kleine kinderen meeneemt op vakantie, zullen ze lekker kunnen spelen in de sneeuw. U kunt een wat minder wild sneeuwballengevecht met ze houden of ze rondtrekken op een sleetje. Als de kinderen wat groter zijn, kunt u in de buurt van het vakantiehuis op zoek naar een goede helling om in volle vaart vanaf te sleeën. Niet alleen de kinderen zullen hier heel veel plezier aan beleven! U kunt ook een sneeuwpop maken bij het vakantiehuis, waar u naar kunt zwaaien als u gezellig en warm binnen zit.

Wintervakantie voor het HELE gezin

Als u uw hond meeneemt, zal deze lekker kunnen ravotten in de sneeuw, proesten en snuiven, en misschien een van de sneeuwballen proberen te vangen. In de wintermaanden mag u uw hond los laten lopen buiten op het strand, dus daarmee wordt het met recht een vakantie voor het HELE gezin. Uw hond zal er ongetwijfeld ook van genieten om lekker lui voor de houtkachel te liggen in de wetenschap dat u in de buurt bent.

Gezelligheid en warmte in het vakantiehuis

Als u na het spelen in de sneeuw een beetje bent afgekoeld, kunt u uw koude tenen opwarmen in de sauna van het vakantiehuis of voor de houtkachel met een kop warme chocolademelk. Of neem een duik in het verwarmde zwembad, dat u alleen maar hoeft te delen met uw eigen vrienden of familie.

U kunt ook genieten van de gezelligheid binnenshuis, als het niet echt weer is om naar buiten te gaan, want zo kan het weer in Denemarken af en toe ook zijn. Dus pak de bakspullen erbij of haal een bordspel tevoorschijn, en breng een paar gezellige uurtjes door met uw gezin. Misschien heeft u eindelijk eens de tijd om dat goede boek te lezen dat u met kerst heeft gekregen, terwijl de kinderen spelen met hun nieuwe speelgoed, elkaar voorlezen of een duik nemen in het zwembad.

Aanbiedingen in de wintervakantie - vakantie met korting

In de wintervakantie zijn de huurprijzen van de vakantiehuizen het laagst. In Denemarken kunt u volop genieten van de winterse gezelligheid en het goede leven. Bekijk de prijzen van de luxe vakantiehuizen in de wintervakantie - de wintermaanden zijn namelijk het laagseizoen in Denemarken, dus krijgt u veel luxe voor weinig geld. In de wintervakantie zijn de aankomstdagen van de vakantiehuizen ook flexibeler. Boek uw wintervakantie van woensdag tot woensdag, of welke dag van de week dan ook. Bij ons kunt u namelijk de wintervakantie boeken die het beste bij u past.
U bespaart niet alleen geld op het vakantiehuis, maar profiteert ook van de wintersale in de gezellige kustplaatsjes, of de laatste dagen van de uitverkoop in de dichtstbijzijnde grote stad, waar veel spullen tot maar liefst 70% zijn afgeprijsd.

Wintervakantie in een vakantieappartement in een vakantiepark

U kunt uw wintervakantie ook doorbrengen in een vakantieappartement van een vakantiepark. De vakantieparken liggen in mooie natuurgebieden en bieden veel overdekte activiteiten waar u gezellig met uw gezin aan mee kunt doen. Alle activiteiten bevinden zich op loopafstand van uw vakantieappartement. Onze vakantieparken liggen over het algemeen bij zeer aantrekkelijke bestemmingen en de appartementen zijn van hoge kwaliteit. Een vakantieappartement is vaak ook goedkoper om te huren dan een gemiddeld vakantiehuis. Dus geniet van de gezelligheid in een vakantieappartement en de vele leuke activiteiten voor het hele gezin. Bekijk ons grote aanbod aan vakantieappartementen hier.

Categorie
?
Noordoost Jutland, Lyngsaa

 

EUR 532,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

Categorie
?
Noordwest Jutland, Vorupor

 

Nu EUR 397,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
10 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

Categorie
?
Noordwest Jutland, Gronhoj

 

Nu EUR 694,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
10 Slaapplaatsen, 4 Slaapkamers

Categorie
?
Noordwest Jutland, Skallerup

 

EUR 1481,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
8 Slaapplaatsen, 4 Slaapkamers

Categorie
?
West Jutland, Romo, Havneby

 

Nu EUR 287,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

Categorie
?
West Jutland, Romo, Vesterhede

 

EUR 557,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

Categorie
?
West Jutland, Romo, Kongsmark

 

EUR 289,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

Categorie
?
West Jutland, Vrist

 

EUR 403,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

Categorie
?
West Jutland, Aargab

 

Nu EUR 404,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

Categorie
?
West Jutland, Stauning

 

EUR 366,-
Za 03-03-2018 - Za 10-03-2018

 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

Toon meer vakantiehuizen