Zomervakantie

Geniet van de Deense natuur tijdens een zomervakantie in een vakantiehuis. Denemarken is een fantastisch vakantieland met heel veel leuke attracties en bezienswaardigheden voor het hele gezin.


zomervakantie in week 24 zomervakantie in week 25 zomervakantie in week 26 zomervakantie in week 27 zomervakantie in week 28 zomervakantie in week 29 zomervakantie in week 30 zomervakantie in week 31 zomervakantie in week 32 zomervakantie in week 33

Categorie
?
Noordwest Jutland, Agger Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantieappartement in een vakantiepark, 18-3124, Agger
Korting EUR 39,-
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 258,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Noordwest Jutland, Agger Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantieappartement in een vakantiepark, 18-3070, Agger
Korting EUR 36,-
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 239,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Noordoost Jutland, Oster Hurup Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 45-3052, Oster Hurup
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 388,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Seeland, Raageleje Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 93-2081, Raageleje
 
8 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 746,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Seeland, Sjællands Odde Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 90-1578, Sjællands Odde
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 711,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Djursland en Mols, Ebeltoft Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantieappartement in een vakantiedorp, 52-3664, Ebeltoft
 
6 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers

 

EUR 573,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Funen, Spodsbjerg Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 75-2018, Spodsbjerg
 
6 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers

 

EUR 482,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
West Jutland, Romo, Havneby Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantieappartement in een vakantiepark, 29-2878, Romo, Havneby
 
4 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

EUR 1077,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Seeland, Roskilde Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 94-4601, Roskilde
 
6 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers

 

EUR 969,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Bornholm, Arnager Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 95-0258, Arnager
 
4 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers

 

EUR 516,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Djursland en Mols, Folle Strand Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 53-3599, Folle Strand
 
5 Slaapplaatsen, 3 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

EUR 631,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
Noordoost Jutland, Lyngsaa Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis, 42-1066, Lyngsaa
 
4 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

EUR 554,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

Categorie
?
West Jutland, Romo, Havneby Attractie: @{house.geo.distance_km} km

Vakantiehuis in een vakantiedorp, 29-2875, Romo, Havneby
 
4 Slaapplaatsen, 2 Slaapkamers
 
Inclusief eindschoonmaak
 

EUR 1077,-
Za 23-10-2021 - Za 30-10-2021

 

Zomervakantie in een vakantiehuis

Tijdens een zomervakantie in een vakantiehuis kunt u gezellig en ontspannen tijd doorbrengen met uw geliefden. In de zomer is Denemarken bijzonder mooi. Na vele koude maanden is het heerlijk om weer naar buiten te kunnen en te genieten van de warme stralen van de zon. Buiten is van alles te beleven voor jong en oud en dat allemaal in uw eigen tempo. Behalve de prachtige natuur heeft Denemarken ook heel veel leuke attracties en bezienswaardigheden. Hierdoor kunt u een vakantie samenstellen die precies bij u past. Een soort vakantie waar u met plezier op terug kunt kijken, en die u ook in de toekomst op uw gezin kunt afstemmen.

Duinen met duingras en een zandstrand met heerlijk blauw zwemwater

Recreatie in de natuur

Een van de pluspunten van Denemarken in de zomer zijn de vele mooie zandstranden met het heerlijke zwemwater. Deze oases langs de kust nodigen uit tot ontspanning en recreatie. Laat de kinderen spelen in de branding en mooie zandkastelen bouwen met een slotgracht eromheen. Op het strand kunt u interessante schelpen en stenen verzamelen om thuis een mooie decoratie mee te maken, als herinnering aan uw heerlijke strandvakantie. Of probeer vissen en krabben te vangen in de zee. Als u de dieren goed heeft bekeken, kunt u ze het beste weer vrijlaten, zodat ze terug kunnen naar de plek waar ze thuishoren. Het is heerlijk om een picknickmand met allerlei zomerse lekkernijen mee te nemen naar het strand. Op het strand kunt u ontspannen, een boek lezen, frisbeeën of een potje voetbal of stangtennis spelen. Als de wind gunstig is, is het leuk om een vlieger mee te nemen. Maak zelf een vlieger in uw vakantiehuis of ga naar een van de vele winkels met zomerartikelen, waar u zeker een mooi en kleurrijk exemplaar zult vinden.

Neem af en toe een frisse duik in het heerlijke zeewater. Blaas het zwemspeelgoed op en ga lekker samen zwemmen. Of probeer eens te snorkelen en kijk wat voor wereld er schuilgaat op de bodem van de zee. Na al dat gespetter is het heerlijk om weer op te drogen op het strand en gezellig samen een lekker ijsje te eten. Tijdens een strandwandeling is het fijn om over het mooie landschap uit te kijken, maar kijk af en toe ook eens naar beneden. Want misschien heeft u wel geluk en vindt u barnsteen tussen het zeewier en hout dat op het strand is aangespoeld. Of een interessant fossiel van een zee-egel bijvoorbeeld. De kleine zee-egels vertellen een interessant verhaal over het vroegere leven in zee en zijn ook mooie, decoratieve souvenirs om mee naar huis te nemen.

Vader en moeder hand in hand met hun twee jongens op het strand. Vader heeft een groot opblaasdier onder zijn arm

Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis heeft u allerlei recreatiemogelijkheden. Er zijn heel veel verschillende activiteiten op elk niveau en naar ieders smaak. Als u in een mooie omgeving zit, is het fijn om de natuur in te trekken voor een actieve vakantie. Trek uw hardloopschoenen aan en jog een rondje langs het strand. Op veel plaatsen in de natuur zijn trimbanen aangelegd, die een leuke afwisseling vormen op uw hardlooprondje en de mogelijkheid bieden om te fitnessen in de buitenlucht. Of maak een mooie fietstocht met het hele gezin over de vele fietspaden in het land. Geniet met volle teugen van de natuur en onderbreek uw fietstocht voor een heerlijke picknick in het groen. Als u zelf geen fietsen heeft meegenomen, kunt u overal fietsen huren. In Denemarken kunt u zich hier en daar ook wagen aan een pittige mountainbiketocht, die veel van uw uithoudingsvermogen en evenwicht zal vergen. Als u tijdens uw vakantie wilt paardrijden, kunt u op veel plaatsen ook paarden huren om het Deense zomerlandschap vanuit het zadel te ontdekken.

Moeder en dochter fietsen langs struikgewas

Als u van strand en zee houdt, zijn er uitstekende mogelijkheden om bijv. te windsurfen of te kitebuggyen. Probeer eens activiteiten uit die u thuis niet kunt doen. Het is ook spannend om met een kano de Deense rivieren af te varen. Als u op een rustige manier actief wilt zijn, kunt u heerlijke wandeltochten maken, bijv. in de prachtige Deense bossen en nationale parken. Mooie natuurbelevenissen worden intenser als u af en toe stil kunt blijven staan om iets van dichtbij te bekijken. Misschien bent u op zoek naar interessante vondsten in de flora of fauna, of naar een goed uitkijkpunt om even uit te rusten en te genieten van het fraaie uitzicht. In de bossen is het onder de grote bomen heerlijk koel en kunt u bijvoorbeeld allerlei bladeren verzamelen voor een mooie decoratie. Hier geniet u volop van de rust en vindt u misschien wel een leuke natuurspeelplaats waar de kinderen zich zullen vermaken.

Attracties in het Deense vakantieland

Overal in Denemarken kunt u allerlei leuke attracties bezoeken. In de zomer bruist het van de gezelligheid en activiteiten in de vakantieparken, waar u kunt genieten van de sfeer op een terrasje of luisteren naar livemuziek. Er zijn vaak dorpsfeesten, markten en andere leuke evenementen waar mensen bijeenkomen. De zomer is ook het hoogseizoen voor alle grote attracties en achtbanen in de buitenlucht. Bezoek een van de vele pretparken of kermissen, waar het hele gezin zich in het avontuur kan storten en het uit zal schateren van de pret. Als u graag interessante dieren wilt zien en de exotische natuur van dichtbij wilt bekijken, kunt u een van de vele dierenparken of dierentuinen in het land bezoeken. U vindt er grote en kleine dieren, die allemaal vreugde en verwondering oproepen. In veel dierentuinen is het mogelijk om dieren aan te raken en te aaien, wat altijd heel populair is bij de allerkleinsten.

De zomervakantie biedt ook de gelegenheid om kennis te maken met iets nieuws. In de vele goede restaurants en cafés overal in het land kunt u lokale specialiteiten, heerlijke visgerechten en natuurlijk ook bekendere smaaksensaties proeven. In veel steden wordt aandacht besteed aan de lokale specialiteiten, en daarom kunt u vaak ook iets van die nieuwe, interessante smaak mee naar huis nemen. Bezoek een van de vele activiteitencentra en musea in het land en laat uw zintuigen prikkelen. Hier maakt u op een leuke, nieuwe manier kennis met allerlei interessante onderwerpen. Of neem een kijkje in een van de mooie, kleine galerieën, die overal te vinden zijn. Vaak kunt u hier zien hoe een oud ambacht wordt uitgeoefend en hoe unieke kunstnijverheidsobjecten worden gemaakt. Overal in het land is het culturele aanbod groot en kunt u interessante tentoonstellingen en mooie concerten bijwonen.

Gasten op een terras bij een jachthaven

Rust en gezelligheid in een vakantiehuis

Tijdens de vakantie is het fijn om de drukte even te laten voor wat het is en helemaal tot rust te komen. In een vakantiehuis kunt u op uw voorwaarden tijd doorbrengen met uw gezin. U bepaalt zelf wanneer u wilt eten of iets leuks wilt doen, of wanneer u alleen maar in alle stilte van elkaars gezelschap wilt genieten in het vakantiehuis. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje op het terras en geniet van het idee dat u alle tijd heeft. In de zomer liggen de winkels en de markten vol met groente en fruit waarmee u het ontbijt op een gezonde en lekkere manier kunt aanvullen.

De kinderen kunnen spelen of een potje voetballen op het gras rond het vakantiehuis. U heeft alle tijd en ruimte om samen te zijn en rustig aan te doen. Geniet van een portie heerlijke Deense aardbeien met slagroom op het terras, terwijl u misschien een leuk bord- of kaartspelletje speelt. Als u uw hond heeft meegenomen, is het fijn om een mooie wandeling in het prachtige Deense zomerlandschap te maken. Er zijn veel mooie bossen, hondenbossen en natuurspeelplaatsen, dus u komt altijd wel langs een plek waar u zich urenlang kunt vermaken.

Kinderen rond een speeltoestel op een natuurspeelplaats in het bos

In de zomer is het heerlijk om de lange, zwoele avonden op het terras door te brengen. Neem de tijd om gezellig te barbecueën en te genieten van een heerlijke maaltijd. U heeft geen haast, hoeft nergens heen en kunt alles in uw eigen tempo doen. Als u verse vis heeft gekocht aan de kust, kunt u deze in het vakantiehuis bereiden en misschien genieten van een nieuwe smaaksensatie. Met een goed glas wijn komt het gezelschap tot rust en merkt u dat u echt op vakantie bent. Doe leuke dingen met uw kinderen waar u tijdens een drukke werkdag normaal gesproken geen tijd voor heeft. Rooster marshmallows boven een knapperend vuur en vertel elkaar leuke verhalen. Als het donker begint te worden, kunt u in het schijnsel van de vlammen genieten van de mooie sterrenhemel met de vele sterrenbeelden. Kijk of u een paar sterrenbeelden kunt vinden die u niet kent, en verdiep u in het donker.

Gezin op het terras van een vakantiehuis. Vader geeft dochter iets van de barbecue, met daarachter de rest van het gezin aan tafel

Als u bij ons een vakantiehuis huurt, is een beetje extra luxe altijd mogelijk. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met een zwembad, bubbelbad of sauna. Dan komt u nog meer tot rust en kunt u genieten van fijne wellnessmomenten in uw eigen privéomgeving. Veel van onze vakantiehuizen zijn ook extra groot, dus als u het leuk vindt om met meer mensen op vakantie te gaan, kunt u een groot vakantiehuis huren en genieten van het gezelschap van bijvoorbeeld grootouders, broers en zussen of vrienden. Een vakantie in een vakantiehuis is ideaal om samen tijd door te brengen, maar biedt ook de gelegenheid om los van elkaar wat te ondernemen.

Vakantie in Denemarken

 
Najaarsvakantie

Najaarsvakantie

Boek een vakantiehuis in de najaarsvakantie en geniet samen van de gezellige houtkachel, de herfsttinten en de activiteiten in de natuur.

Paasvakantie

Paasvakantie

Boek een vakantiehuis in de paasvakantie en laat het voorjaar beginnen. Geniet van het paaseieren zoeken, een heerlijke lunch en de natuur.

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Boek met kerst een vakantie voor de hele familie. Geniet van de houtkachel en een heerlijk kerstmaal. Onze vakantiehuizen zijn groot genoeg.

Nieuwjaarsvakantie

Nieuwjaarsvakantie

Groot feest of een rustige oudejaarsavond met het gezin? Wat je ook wilt, een nieuwjaarsvakantie in een vakantiehuis is altijd speciaal.

Zomervakantie

Zomervakantie

Zee, strand en zwoele zomeravonden – geniet van het heerlijke Denemarken en de gezelligheid en ontspanning in het vakantiehuis.

Wintervakantie

Wintervakantie

Als het koud is, moet je jezelf goed verwennen. Huur een vakantiehuis en geniet van een warm bubbelbad of een goed boek bij de houtkachel.

Meivakantie

Meivakantie

Meivakantie in een heerlijk vakantiehuis in Denemarken.