Spabad

In het vakantiehuis ligt een informatiemap met informatie over het verblijf in een vakantiehuis met een bubbelbad. Lees het hoofdstuk over het bubbelbad goed door voordat u dit in gebruik neemt.
Spabad met elke keer vers water
Een dergelijk spabad dient u - elke keer als u gebruik wilt maken van het spabad - vol te laten lopen met schoon water. Laat het bad vollopen tot ongeveer 10 cm boven de ’bubblebruizers’, anders doet het spabad het niet.

Bij vertrek gelieve u het spabad te vullen met schoon water, ook als u zelf geen gebruik gemaakt heeft van het spabad.

<iframe style="border-top: gray 1px solid; border-right: gray 1px solid; border-bottom: gray 1px solid; border-left: gray 1px solid" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JfvjJST2-HU" frameborder="0" width="420" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Spabad met staand water
Een spabad met staand water is altijd gevuld met water dat verwarmd is tot ca. 38° C.

Het kost energie om grote hoeveelheden water te verwarmen. U kunt het energieverbruik reduceren indien u de thermodeken over het spabad trekt. Dit reduceert het energieverbruik en de waterverdamping.

Het water bevalt chloor en wordt doorlopend gefilterd en gezuiverd. U mag nooit de techniche installatie en de electriciteit van een spabad uitzetten, dit kan namelijk de kwaliteit van het water aantasten.

Om gezondheidsredenen moet u het maximum gebruiken de spa 25 minuten per keer.

Zie Waterkwaliteit en Regels voor gebruik swimmingpool en spa.