Eindschoonmaak

De eindschoonmaak van de vakantiewoning neemt ca. 2-4 uur in beslag, afhankelijk van de grootte van de vakantiewoning, en dit is hard werken.
Wilt u zelf voor de eindschoonmaak zorgen, denk er dan aan dat Sol og Strand, direct na uw vertrek controleert of de eindschoonmaak goed is uitgevoerd. Mocht de eindschoonmaak niet in orde zijn, dan ontvangt u van Sol og Strand een extra rekening voor die tijd gebruikt aan extra schoonmaak.

Als vakantiegast bent u zelf verantwoordelijk voor het volgende, dat dus niet bij de eindschoonmaak van Sol og Strand is inbegrepen:

- afwassen

- opruimen binnen en buiten

- schoonmaken van grill en tuinmeubels

- vuilnisbakken legen en lege flessen wegbrengen e.d.

- verwijden van huisdierharen

Vergeet dan ook niet om theedoeken, vaatdoekjes en schoonmaakmiddelen mee te nemen. Huurt u linnengoedpakket, dan is er in elk pakket één theedoek. Zie Linnengoedpakket.

Vooral vakantiehuizen met swimmingpool en of whirlpool vereisen een grondige eindschoonmaak, wij raden onze vakantiegasten dan ook aan om deze eindschoonmaak - tegen betaling - aan ons over te laten. Een eindschoonmaak omvat het volgende: ramen wassen, vloeren stofzuigen en dweilen, tafels en kastdeurtjes afdoen, badkamer en toilet schoonmaken. Mocht u toch zelf de eindschoonmaak willen doen, denk er dan aan om schoonmaakmiddelen mee te nemen. Schoonmaakspullen zoals emmer, bezem, schrobber en stofzuiger zijn in het huisje te vinden.

U kunt een eindschoonmaak boeken tegelijkertijd met de boeking van het vakantiehuis en bij het plaatselijke servicekantoor kunt u tot 4 dagen voor vertrek.

De prijzen voor eindschoonmaak staan bij elk afzonderlijk huis onder het menu-item "Prijzen" vermeld.