Internet

Heeft u een vakantiehuis gehuurd met een internetaansluiting dan dient u, indien niet anders aangegeven in het huurcontract, zelf een PC alsmede pc-kabels mee te nemen. De PC dient voorzien te zijn van een ethernetkaart en software. Draadloos netwerk (WLAN) is niet altijd ter beschikking in de vakantiehuizen. Het internetverbruik is gratis.

Internetsnelheid

2 mbit: 1 gebruiker online. Surf, lees nieuws, online bankieren
5 mbit: 1 gebruiker online. Surf, lees nieuws, online bankieren
10 mbit: 1 of weinig gebruikers online. Geschikt voor het streamen van video‘s, het lezen van mails, het bezoeken van online bankieren, browsen, muziek luisteren. Niet genoeg om grote hoeveelheden gegevens tegelijkertijd te downloaden.
15 mbit: meerdere gebruikers tegelijk online. Geschikt voor het streamen van films, het lezen van mails, het bezoeken van online bankieren, browsen, muziek luisteren. Niet genoeg om grote hoeveelheden gegevens tegelijkertijd te downloaden.
20 mbit: meerdere gebruikers tegelijkertijd online. Geschikt voor het streamen van films, het lezen van mails, het bezoeken van online bankieren, browsen, muziek luisteren.
30 mbit: meerdere gebruikers tegelijkertijd online. Uitermate geschikt voor het streamen van films, ook in ultra HD-kwaliteit, lees mails, bezoek online bankieren, surf, luister muziek