Huur een vakantiehuis in Middelfart - Boek hier

Vakantiehuizen in Middelfart, Funen, Denemarken van verhuring

Er wordt momenteel aan de beschrijvingen van de vakantiebestemmingen gewerkt!

 

Gastenbeoordelingen van Middelfart

 
 

gasten hebben Middelfart een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Middelfart wordt omgeven door bossen, gevarieerde kuststrekkingen, heerlijke natuurgebieden, kleine gezellige havenplaatsjes, bruggen en een mooi kasteel. De stad heeft een sfeervolle marina 'Middelfart Lystbådehavn' met o.a. een midgetgolfbaan en grillplaatsen, de gezellige Kongebrohavn op het schiereilandje Hindsgavl en de drukke veerhaven. In deze bloeiende handelsstad vinden jullie ontelbare winkeltjes, eetgelegenheden, terrasjes, galerieën, activiteitsmogelijkheden en bezienswaardigheden.

 

Strande

Bij Middelfart Lystbådehavn ligt een heerlijk kindvriendelijk strand met de Europese Blauwe Vlag. Ca. 5 km ten noorden van het centrum van Middelfart kunnen jullie gebruik maken van het goede zandstrand Strib Nordstrand, dat eveneens de Blauwe Vlag heeft.

Natuur

Middelfart wordt omgeven door mooie kustgebieden met smalle vaarwaters, bossen en mooie, glooiende natuurgebieden. Het bos, Kongebroskoven bij het kasteel Hindsgavl Slot staat het gehele jaar door garant voor heerlijke natuurbelevenissen. Hier vinden jullie goede wandelpaden, een rijk vogelleven en een dierenpark.

Activiteiten

De golfclub, Golfklubben Lillebælt, ligt ca. 200 m van het centrum van Middelfart. Het is een natuurschone, licht glooiende, niet al te makkelijke, seaside baan met 18 holes en een fantastisch uitzicht over Fænøsund en Lillebælt. Langs de kust kun je uitstekend visssen en in de smalle vaarwaters vind je makkelijk een windvrij visplekje. In de omgeving liggen ook meerdere Put & Take vismeren. Een zeevistochtje aan boord van een viskotter of met een gehuurd bootje, behoort ook tot de mogelijkheden. In Middelfart vinden jullie verder een bowlingcenter, zwemhal, tennisbanen en midgetgolfbanen. Fietsen, paarden en boten kunnen in de omgeving gehuurd worden. De mooie natuuromgeving en bossen rond Middelfart zijn uitermate geschikt voor het maken van wandel- en of fietstochten. Gun uzelf een bijzondere ervaring en maak een wandeling op de oude brug over de Kleine Belt. Bridge Walking Lillebælt biedt u de mogelijkheid om vanaf 60 meter hoogte te genieten van het prachtige uitzicht over de Kleine Belt.

Bezienswaardigheden

In het Grimmershus - Danmarks Keramikmuseum kunnen jullie nieuwe kunst, internationale kunst, studiokeramiek en keramisch design bewonderen. Henner Friisers Hus is het oudste burgerhuis (1580) van Middelfart. Het huis is ingericht als museum en toont twee woonkamers, een stadsmaquette uit 1801 en interessante verzamelingen. In het museum, Museet Lillebæltsværftet vinden jullie een tentoonstelling over de zeevaart, oude jollen, houten schepen en een botenhal. Het Psykiatrisk Museum in Middelfart, uit 1888, toont de dagelijkse gang van zaken, uit vervlogen tijden, in een psychiatrisch ziekenhuis. Het museum toont kunst gemaakt door psychiatrische patiënten. In Middelfart zijn ook vele galerieën en tentoonstellingen die je bezoeken kunt. Hindgavn Slot en Slotpark, omgeven door bossen, ligt op het schiereilandje Hindsgalv, nabij Middelfart, direct aan het Lillebælt. Bezoek het kasteel en de mooie oude baroktuin met dammen, terrassen, lanen en vele zeldzame bomen en struiken (3 km).

Dagje uit

Geniet van de echte Funense idyl in de twee gemeentes Nr. Aaby en Ejby (11-18 km). Hier vinden jullie gezellige dorpjes, mooie kerken, vakwerkhuizen en kronkelige weggetjes. Bezoek ook het grootste terrarium van Scandinavië, Vissenbjerg Terrariet. Hier leven reptielen, padden, krokodillen, kikkers, leguanen en vele andere exotische dieren uit de gehele wereld (32 km). Bij Tommerup ligt Frydenlund Fuglepark, een heerlijk natuurpark met 700 vogels uit de gehele wereld. Via een wandelpad kom je langs de voilières uit op de open savanna (41 km). Den Fynske Landsby bij Odense, is een museum dat een Funens plattelandsmilieu toont van rond het jaar 1850 (48 km). LEGOLAND bestaat uit 50 miljoen legostenen en met meer dan 50 attracties is legoland de leukste speelplaats voor de hele familie in Denemarken (58 km)!

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Middelfart

Zoek vakantiehuis