Huur een vakantiehuis in Nykobing Sjælland - Boek hier

Vakantiehuizen in Nykobing Sjælland, Seeland, Denemarken van verhuring

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Nykobing Sjalland zit je vlak bij een charmant en bruisend haventje, een gezellige handelsplaats en een heerlijk badstrand. Het vakantiegebied Nykobing Sjælland heeft een mooie natuur, bezienswaardigheden voor het hele gezin en vakantiehuizen voor iedereen. Hier vind je de ideale combinatie van stad en natuur.

 

Gastenbeoordelingen van Nykobing Sjælland

 
 

32 gasten hebben Nykobing Sjælland een gemiddelde beoordeling van 4,50 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Ronald, Apeldoorn bezocht het gebiet van
 
17-08-2019 aan 24-08-2019

- Kopenhagen een must - bezoek de kastelen - lekker eten bij Nokken in Nykøbing.


R., Hattem bezocht het gebiet van
 
27-07-2019 aan 10-08-2019

Voor ons de eerste maal na vele jaren Deense Westkust dat wij naar Nykobing zijn gegaan, wat een prachtige omgeving!!! Genoten van het heuvelachtige landschap met de goudgele graanvelden, uitzichten op het water, strand aan het Kattegat, enz. enz.


Lilian, Helmond bezocht het gebiet van
 
25-05-2019 aan 01-06-2019

Ikke ret langt fra huset ud mod Rørvig er der en SPAR supermarked og lidt længere ude på samme side ligger der en restaurant som hedder Perlen her kan man super lækker spise med venlig personel. Gågaden i Nykøbing Sj. er også et tip, her er også Nykøbing Sj. restaurant hvor de f.eks. har lækkert smørrebrød (er den samme ejer som Perlen) 👌👍🇩🇰🇩🇰🇩🇰


 

Omgeving

Nykøbing Sjælland ligt op Odsherred in het noordelijke deel van West-Sjælland met slechts enkele kilometers naar het Kattegat en Nykøbing Bugt in het Isefjord. De zomerhuizen liggen aan het Isefjord, enkele kilometers van het stadje. Hier kun je genieten van het gezellige sfeertje in de jachthaven. Nykøbing Sjælland heeft vele winkels in de lange winkelstraat, eetgelegenheden, activiteiten en bezienswaardigheden voor de hele familie.

 
De grote, charmante jachthaven van Nykøbing Sjælland Skærby Strand is een breed zandstrand met duinen, even ten noorden van Nykøbing Sjælland De jachthaven van Nykøbing Sjælland met zeilbootjes, plezierjachten en vakantieappartementen Een van de gezellige straten in Nykøbing Sjælland
 

Strande

Je kunt zwemmen in het Isefjord in de buurt van Nykøbing Sjælland, maar slechts enkele kilometers naar het noorden ligt een prachtig kindvriendelijk zandstrand, namelijk Nykøbing Nordstrand. Hier wordt het water slechts langzaam dieper. In Sejerø Bugt, ca. 10 km naar het westen, liggen ook meerdere, heerlijke kindvriendelijke stranden met de Europese Blauwe Vlag, zoals Lumsås Strand en Gudminderup Strand. In Sejerø Bugt heersen prima windcondities voor windsurfers. Wat je echt niet moet missen zijn de prachtige zonsondergangen waarvan je vanaf het strand van kunt genieten.

Natuur

Nykøbing Sjælland is omgeven door een heerlijk natuurlandschap met velden, bossen en heel veel water. Bij het bos, Ulkerup Skov og Overdrev liggen resten van ouden huizen en dorpvijvers van een vroeger bosdorp. Bij Hovvig, enkele kilometers ten oosten van Nykøbing, ligt een vogelreservaat, waar vogelliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het wandelpad van het Isefjord , loopt van Rørvig tot Kongsøre door een mooi waadgebied, waar je vanuit de vogeltoren de vogels kunt observeren. Klint Bakker is een heel uniek glooiend natuurgebied met goede wandelpaden (ca. 7 km). Het gebied rond het strand van Hønsinge Lyng is beschermd en je kunt hier eveneens uitstekend wandelen terwijl je wordt omgeven door bossen, plantages e.d. (12 km).

Activiteiten

In Nykøbing Sjælland kunnen jullie bowlen in het bowlingcenter van Nykøbing. Het bowlingcenter heeft ook van alles te bieden voor de mindste onder jullie. Sjælland heeft vele golfbanen en het gebied rond Nykøbing Sjælland heeft ook goede mogelijkheden voor golfspelers. Aan te bevelen zijn Odsherred Golfklub bij Højby (7 km) en de 9-holes Mensalgaard Pay & Play baan (9 km). Visliefhebbers kunnen prima vissen langs de kust, in de kanalen van het Lammefjord of aan boord van een viskotter die bijvoorbeeld uitvaart van Sjællands Odde (26 km) of Havnsø (35 km). Bovendien liggen er in de omgeving meerdere vismeren (Put & Take). Het gebied is verder ideaal voor het maken van lange fiets- en wandeltouren. Er loopt een prachtige route door Nykøbing Sjælland.

Bezienswaardigheden

Nykøbing Sjælland is een gezellig handelsstadje met een winkelstraat, terrasjes en veel cultuur. Bezichtig het aparte sculptuur, waarbij de kunstenaar geïnspireerd werd door de val van de muur in Berlijn, het stelt een vredesduif voor die door een granietmuur vliegt. Ten zuiden van Nykøbing Sjælland ligt Anneberg met een grote verzameling aan sculpturen, antieke glazen en kunst. Het pretpark Sommerland Sjælland heeft ca. 60 attracties voor zowel jong als oud. Je kunt een kanotochtje maken, een toertje in de rutschebaan, wildwaterrafting, een duik nemen in het waterparadijs enz. (ca. 5 km). Bij Højby ligt een van de best bewaard gebleven Jættestuer van Denemarken. Deze jættestue is 4,5 m hoog, heeft een diameter van 26 m en een grafkamer met plaats aan 98 mensen. Een tentoonstelling met opgravingen uit de jættestue kun je zien in het Stenstrup Museum (7 km). Vele kunstenaars hebben zich in dit gebied gevestigd, breng eens een bezoekje aan hun ateliers en werkplaatsen.

Dagje uit

Bezoek het werkende molenmuseum, Lumsås Mølle, met de indrukwekkende constructies, het mooie interieur en de witte molenwieken. Het meel wordt nog op de ouderwetse manier gemalen (ca. 12 km). In Odsherreds Zoo Dyrepark bij Asnæs kunje 600 dieren zien (20 km). Maak een boottochtje vanuit Havnsø (35 km), over Sejerø Bugt, naar het eilandje Sejerø, dat het mildste klimaat van Denemarken heeft met een glooiend landschap, vele kleine strandjes, diverse grafheuvels en een bautasteen (steen uit de vikingtijd). Het Sagnlandet Lejre bestaat uit 4 huizen en 8 kleine werkplaatsen uit het ijzertijdperk. Hier kun je varen in uitgeholde boomstammen, hout hakken met een bijl uit de ijzertijd enz. (60 km). Het Vikingeskibsmuseet in Roskilde, met een eigen eilandje en haven, heeft allerlei schepen uit de vikingtijd (66 km). Bezoek ook de hoofdstad Kopenhagen met attracties zoals Tivoli, het Planetarium, het Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot en nog heel veel meer (99 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Nykobing Sjælland

Zoek vakantiehuis
 
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 90-0455

    
   1 week van EUR 761,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 90-0476

    
   1 week van EUR 528,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 90-0515

    
   1 week van EUR 494,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 12   •   Slaapkamers: 6
   Huisdieren toegestaan: 2   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 90-0012

    
   1 week van EUR 1332,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 90-0417

    
   1 week van EUR 328,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 90-0468

    
   1 week van EUR 843,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 90-0516

    
   1 week van EUR 407,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   900 m tot water
   Reg. nr.: 90-0465

    
   1 week van EUR 393,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

    

   Slaapplaatsen: 7   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 90-0449

    
   1 week van EUR 623,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 6
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 90-0439

    
   1 week van EUR 844,-
    
  •  

   Nykobing Sjælland Vakantiehuis, Nykobing Sjælland

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   1350 m tot water
   Reg. nr.: 90-0475

    
   1 week van EUR 340,-