Inspiratie - vakantie in een vakantiehuis

Of je nu vakantie viert in een appartement of een vakantiehuis in Denemarken met zwembad van Sol og Strand, er wacht je een zee aan leuke en interessante vakantiebelevenissen.

Hieronder hebben we verschillende inspirerende ideeën verzameld voor uw volgende vakantie in een vakantiehuis. We bieden alles van vakantieappartementen in heerlijke vakantiecentra en kleine, gezellige vakantiehuizen tot vakantiehuizen met zwembad en grote, luxe vakantiehuizen. Waar u ook voor kiest, wij garanderen u een heerlijk verblijf en heel veel leuke en interessante vakantiebelevenissen in Denemarken. We hebben voor elk wat wils, ongeacht wat u zoekt, en we zijn graag bereid u te inspireren en van harte welkom te heten in het vakantiehuis of -appartement van uw keuze.

 
Aanbiedingen en kortingen

Aanbiedingen en kortingen

Hier hebben we al onze aanbiedingen en kortingen op een rijtje gezet, zodat u snel kunt overzien waar en wanneer u geld kunt besparen op een vakantie in een vakantiehuis. U kunt geld besparen door met z'n tweetjes op pad te gaan, of door een lange vakantie van minimaal 14 dagen in hetzelfde vakantiehuis te boeken. Als u spontaan op vakantie wilt, kunt u ook geld besparen met onze Last Minute-kortingen. Klik hier voor meer informatie over waar, wanneer en hoe u korting op uw vakantie in een vakantiehuis kunt krijgen.

Themahuizen

Themahuizen

Laat u inspireren tot een bijzondere vakantie in een vakantiehuis. We hebben onze vakantiehuizen onderverdeeld in categorieën, die aansluiten op uw wensen en behoeftes. Dit kunnen vakantiehuizen zijn in een maritieme omgeving of huizen die verbonden zijn aan een vakantiecentrum. Een vakantiecentrum biedt allerlei extra activiteiten waaraan u kunt meedoen. Misschien zoekt u een vakantiehuis voor een hengelsportvakantie, of heeft u een vakantiehuis nodig dat geschikt is voor een rolstoel. Bij al onze themahuizen hoort een specifieke beschrijving van wat deze huizen zo bijzonder maakt. Op die manier krijgt u het grootst mogelijk aanbod en kunt u het vakantiehuis kiezen dat ideaal is voor uw vakantie.

 
Vakantie in Denemarken

Vakantie in Denemarken

De meeste mensen associëren een vakantiehuis met zomer, zon en strand. Dat is natuurlijk ook een ideale periode om een vakantiehuis te boeken. In de zomer bruist het overal van leven en plezier, en is het heerlijk toeven op het strand, in het bos en in de natuur. Maar Denemarken heeft de rest van het jaar ook veel te bieden. De grote vakanties zijn de najaarsvakantie, de kerstvakantie, de nieuwjaarsvakantie, de wintervakantie en de paasvakantie. Graag laten we u zien waarom een vakantiehuis het ideale uitgangspunt is voor een heerlijke vakantie, ook als het geen zomer is in Denemarken.

 

Denemarken - bezienswaardigheden en attracties voor het hele gezin. Neem de kinderen mee naar een pretpark of naar de brede zandstranden van de Noordzee.


Vakantie het gehele jaar

Ongeacht het jaargetijde - vakantie in een vakantiehuis is altijd mogelijk. Een Deense zomervakantie is bijv. een strandvakantie aan de Noordzee, fietstochten door de groene bossen.

Een kleurvolle herfstvakantie, lekkere boswandelingen en gezelligheid binnendeurs. Een wintervakantie betekent, frisse wind, rode wangen en veel winterplezier. Of boek lekker een goedkope vakantie in denemarken mit last minute Denemarken.